Διαφορά με Στραματσόνι, μιλάει μαζί του ο Αλαφούζος

Διαφορά με Στραματσόνι, μιλάει μαζί του ο Αλαφούζος

Η αρχική αισιοδοξία για τα οφειλόμενα στον Ιταλό έχει δώσει τη θέση της σε… σύννεφα, καθώς ο «Στράμα» δε δέχεται έως τώρα συμβιβασμό. Μεγάλο και το «αγκάθι» με Ρινάλντι, με τον οποίο έγινε νέο – άκαρπο – ραντεβού σήμερα.

Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» να τα βρει τόσο με τον Αντρέα Στραματσόνι, όσο και με τον Λαουτάρο Ρινάλντι, προκειμένου να προχωρήσει σε διακανονισμούς που θα μπουν στον φάκελο για την αδειοδότηση ο οποίος θα παραδοθεί στις 31 Μαρτίου. Ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκει εμπόδια, με τα χρήματα να είναι πολλά, να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ συνολικά και τον χρόνο να πιέζει πλέον.

Με τον Στραματσόνι, που φαινόταν πως υπήρχε μια αρχική συνεννόηση, έχει φανερωθεί διαφορά και σήμερα η υπόθεση πήρε και πάλι αναβολή για τις 4 Μαρτίου. Λιγότερο από μήνα, δηλαδή, σε σχέση με την ημερομηνία που είναι να παραδοθεί ο φάκελος. Θυμίζουμε πως στον Αντρέα Στραματσόνι οφείλονται κάτι λιγότερο από 600.000 ευρώ και είναι μείζον ζήτημα για τους «πράσινους» να τα βρουν μαζί του. Διαφορετικά δε θα πάρουν αδειοδότηση.

Το ότι συναίνεσε στο σημερινό αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή δε σημαίνει πως τα έχουν βρει κιόλας οι δύο πλευρές. Μάλιστα, με τον Στραματσόνι μιλάει και ο ίδιος ο Αλαφούζος, με τους δύο άντρες να διατηρούν καλή σχέση από τότε που ο Ιταλός βρισκόταν στο τριφύλλι. Η απευθείας επικοινωνία και η καλή επαφή αυξάνει τις πιθανότητες να υπάρξει συμφωνία για διακανονισμό, αλλά μέχρι στιγμής υπάρχει διαφορά.

Όπως υπάρχει και με τον Λαουτάρο Ρινάλντι, στον οποίο ο Παναθηναϊκός οφείλει 530.000 ευρώ (ο ίδιος αξιώνει 90.000 ευρώ επιπλέον) και σήμερα υπήρξε νέο ραντεβού με την πλευρά του παίκτη. Αλλά και αυτό αποδείχτηκε άκαρπο. Ο Αργεντινός δε δείχνει διάθεση να συμβιβαστεί και δε δέχτηκε τον διακανονισμό που του πρότειναν οι «πράσινοι», αποτελώντας ακόμα μεγαλύτερο «αγκάθι» και από τον πρώην τεχνικό της ομάδας.

Στραματσόνι και Ρινάλντι στυλώνουν τα πόδια τούτη την ώρα και οι «πράσινοι» δίνουν πλέον… αγώνα δρόμου ώστε να τους πείσουν να δεχτούν τους διακανονισμούς που τους προτείνουν για να μην έχουν θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ