Παντελίδης: «Είμαστε πέντε νίκες μακριά από την Ευρώπη»

Παντελίδης: «Είμαστε πέντε νίκες μακριά από την Ευρώπη»

Ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της πεντάδας έκανε ο Άρης με τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό.

Ευχαριστημένος από το 3-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης στις δηλώσεις του μετά το ματς, έχοντας το μυαλό του ήδη στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο προπονητής των κίτρινων τόνισε πως ο Άρης χρειάζεται πλέον πέντε νίκες ακόμη για να σιγουρέψει τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε και στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από την ομάδα πριν λίγες μέρες.

Η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού: «Γνωρίζω πόσο σημαντική νίκη είναι αυτή. Με καθαρό σκορ ήταν πολύ δίκαια νίκη μας, πιστεύω πως δεν κινδυνέψαμε σε σημείο του παιχνιδιού. Ήταν ένα από τα καλά ματς της ομάδας, με σοβαρότητα, με τις γραμμές κοντά και με γρήγορες επιθέσεις. Μας βγήκε, κάναμε στην αρχή δυο φάσεις και ισάριθμα γκολ. Αλλά μέχρι εκεί, κάναμε μια νίκη και τίποτα παραπάνω. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και για τη συνέχεια».

Για τον στόχο της Ευρώπης: «Νομίζω ότι είμαστε γύρω στις πέντε νίκες μακριά από την Ευρώπη. Δεν είναι λίγες και είναι σημαντικές. Μιλάω για την πρώτη πεντάδα, μακάρι να πάμε και παραπάνω. Έξι χρειαζόμασταν πριν το παιχνίδι, τώρα πέντε. Αν έχουμε τέτοια απόδοση μπορούμε να τις πετύχουμε. Δεν έχουν περάσει εύκολα ομάδες από εδώ. Την Κυριακή έρχεται πολύ δύσκολο παιχνίδι, μετά θα μπορούμε να μιλάμε πιο άνετα για τον στόχο. Εύχομαι αυτή την εβδομάδα να μη γράφει πάλι κάποιος ότι θα φύγω».

Για τη φημολογία απομάκρυνσής του και τι άλλαξε στα τρία τελευταία ματς: «Δεν δημιουργήθηκε από μένα θέμα, ίσως από κάποιους εδώ μέσα. Δεν άλλαξε κάτι, γύρισαν κάποια παιδιά, άλλα που ήταν τρεις-τέσσερις μέρες στην ομάδα είναι πλέον 15, έχω περισσότερες επιλογές, δεν θέλει και πολύ το ποδόσφαιρο».

Για τον Τόνσο: «Μέχρι το 30’ προσπαθούσε να μπει στο παιχνίδι. Είναι παίκτης που έχει αυτό που θέλω εγώ για τη θέση πίσω από τον φορ, μπορεί να πάρει τη μπάλα και να τρέξει».

Για τις επιλογές της 11άδας: «Είναι στο πλαίσιο της ίδιας φιλοσοφίας. Μένουν παιδιά έξω που τους είναι δύσκολο και το νιώθω. Όποιος μπαίνει από εδώ και πέρα να δείξει ότι αξίζει»

Για τον λόγο που η ομάδα είναι βελτιωμένη σε σχέση με τη Λιβαδειά: «Δεν μπορώ να πω. Κάνουμε την ίδια δουλειά. Ίσως κάποιες λεπτομέρειες δεν πήγαν καλά στη Λιβαδειά και βγήκαν σήμερα. Στα τρία τελευταία παιχνίδια η ομάδα μπαίνει πιο αποφασισμένη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ