Προς ανανέωση με Ατρόμητο ο Κάναντι

Προς ανανέωση με Ατρόμητο ο Κάναντι

Ο Νταμίρ Κάναντι κάνει σκέψεις παραμονής στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο, με τον ατζέντη του να αναμένεται στο Περιστέρι για την έναρξη των συνομιλιών.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Νταμίρ Κάναντι να εμφάνισε τάσεις φυγής από τον Ατρόμητος μετά τον προημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ και την αντιμετώπιση της ομάδας του στο πρωτάθλημα, όμως η λογική πρυτάνευσε, οι παλμοί έπεσαν και ο Αυστριακός τεχνικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραμείνει στους Περιστεριώτες.

Μάλιστα οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν κατόπιν πρωτοβουλίας του Κάναντι, με τον ατζέντη του να αναμένεται στην Ελλάδα για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες. Βέβαια το όνομα του 48χρονου έχει «μεγαλώσει» και ακούγεται στην… πιάτσα της Bundesliga οπότε τίποτα δεν αποκλείεται στο μέλλον.

ΟΙ ιθύνοντες του Ατρόμητου από την άλλη που είναι παραπάνω από θετικοί στο να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, θέλοντας να είναι καλυμμένοι σε ενδεχόμενο ενδιαφέροντος από μεγαλύτερο σύλλογο του εξωτερικού, θα βάλουν τις κατάλληλες ρήτρες που θα φέρουν το ανάλογο οικονομικό όφελος και θα επιτρέπουν στον Αυστριακό να αποχωρήσει σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ