Τζανακάκης: «Στην Ξάνθη είπαμε, τώρα ή ποτέ»

Τζανακάκης: «Στην Ξάνθη είπαμε, τώρα ή ποτέ»

Δηλώσεις του δεξιού μπακ χαφ του Άρη για τη βελτίωση της εικόνας και της αποτελεσματικότητας των κιτρινόμαυρων.

Ο Μανώλης Τζανακάκης μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα της Τρίπολης για την σπουδαία νίκη του Άρη.

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Θέλαμε να διευρύνουμε το σερί μας. Στην Ξάνθη, βρισκόμασταν σε ένα οριακό σημείο. Είπαμε ότι… ή τώρα ή ποτέ. Καταφέραμε και αλλάξαμε την κατάσταση. Πήραμε μία μεγάλη νίκη αλλά πρέπει να προχωρήσουμε επειδή έχουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Πανιώνιο».

Πρόσθεσε πως «σε κάθε ματς αναλύουμε πολύ καλά τον αντίπαλο μας. Ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή όσο πιο καλά μπορούμε».

Για τη συνέχεια και τα ντέρμπι που πλησιάζουν: «Πρώτα είναι ο Πανιώνιος. Μετά μπαίνουμε στα ντέρμπι. Στον πρώτο γύρο δεν τα πήγαμε τόσο καλά. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά».

Για την πληθώρα επιλογών στο ρόστερ: «Οταν παίζεις σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης, υπάρχουν απαιτήσεις. Χρειάζονται παίκτες σε όλες τις θέσεις και ο καθένας να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Ο ανταγωνισμός, μόνο καλό κάνει».

Και κατέληξε: «Ο κόσμος είναι φοβερός. Είναι πάντα δίπλα στην ομάδα., Ελπίζω να τον ανταμείψαμε την εμφάνισή μας και τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ