Σαββίδης προς Βαρέλα: «Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε το θέμα της ανανέωσης σου»

Σαββίδης προς Βαρέλα: «Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε το θέμα της ανανέωσης σου»

Άνοιξε και πάλι το θέμα της παραμονής του Φερνάντο Βαρέλα από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού.

Το «10» από τις 23 Ιανουαρίου σας είχε ενημερώσει πως μπορεί Βαρέλα και ΠΑΟΚ να μην τα βρίσκουν στο θέμα του νέου συμβολαίου, όμως πολύ σύντομα οι δύο πλευρές θα καθίσουν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Το έναυσμα για νέες συζητήσεις έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Με την λήξη του αγώνα ο έμπειρος αμυντικός γνώρισε την αποθέωση από τους χιλιάδες φιλάθλους του Δικεφάλου, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομα του. Ο 31χρονος αμυντικός έδειξε φανερά συγκινημένος από τις εκδηλώσεις λατρείας πως το πρόσωπο του. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα άνοιξε τον λογαριασμό του στο instagram, με τη σύζυγός του να τρολάρει τον Ολυμπιακό φορώντας κολάρο.

Η ομάδα φεύγοντας από την Τούμπα πήγε στο Μακεδονία Παλλάς εκεί όπου την περίμενε ο μεγαλομέτοχος τους σωματείου Ιβάν Σαββίδης. Ο τελευταίος σε ένα ολιγόλεπτό τετ α τετ που είχε με τον Φερνάντο Βαρέλα του είπε πως: «Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε το θέμα της ανανέωσης σου». Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, έδειξε ταχύτατα αντανακλαστικά και δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία. Τις συζητήσεις από πλευράς ΠΑΟΚ θα τις αναλάβει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ και έχει αποδειχθεί ότι μία τέτοια επιλογή πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η διαπραγμάτευση.

Να θυμίσουμε πως η πλευρά Βαρέλα ζητούσε περίπου 1,5 εκατ. €, ο ΠΑΟΚ έφτανε περίπου στο ένα εκατομμύριο, φαίνεται, όμως ότι έχει βρεθεί σημείο επαφής. Κι αυτό μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικό. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα ανέβει ως προς την οικονομική του προσφορά, ενώ θα βάλει και μεγάλα bonus που θα αγγίζουν το ποσό που ζητάει ο έμπειρος αμυντικός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ