ΠΑΟΚ: Το έξτρα πριμ και ο επόμενος στόχος

ΠΑΟΚ: Το έξτρα πριμ και ο επόμενος στόχος

Ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε την ομάδα πως μετά την εμφαντική νίκη επί του Ολυμπιακού θα μοιραστούν έξτρα πριμ, 500.000€, ενώ ταυτόχρονα ζήτησε την κατάκτηση του κυπέλλου για να γίνει το νταμπλ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης στην ολιγόλεπτη συνεύρεση του με τους ποδοσφαιριστές μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αφού τους ευχαρίστησε για το τεράστιο δώρο που του έκαναν τους ανακοίνωσε και το ποσό των 500.000€ που θα μοιραστούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα ως έξτρα πριμ, όπως σας είχαμε προϊδεάσει μέσα από to10.gr.

Το μεγαλύτερο μερίδιο θα πάρουν οι 14 παίκτες που αγωνίστηκαν καθώς και οι υπόλοιποι τέσσερις που συμμετείχαν στην αποστολή και φυσικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι στενοί του συνεργάτες.

Ο Σαββίδης, αφού τους ευχαρίστησε για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και την εμφατική νίκη επί των Ερυθρόλευκων, τους ζήτησε να παραμείνουν προσηλωμένοι, καθώς ο τίτλος πρέπει να «κλειδώσει» και μαθηματικά για να πανηγυριστεί ανάλογα, ενώ βασικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Μάλιστα τους ζήτησε όχι απλά την πρόκριση επί του Πανιωνίου με τον επαναληπτικό να γίνεται στις 27 του μηνός, αλλά την κατάκτηση του κυπέλλου προκειμένου να γίνει το νταμπλ φέτος και τα τρόπαια να είναι δύο και όχι ένα αυτά που θα έρθουν στην Τούμπα το Μάιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ