Λουτσέσκου: «Να βλέπουμε κάθε ματς σαν τελικό»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε σε ρουμανικά ΜΜΕ για τον πατέρα του αλλά και για την πορεία του Δικέφαλου.

Λουτσέσκου: «Να βλέπουμε κάθε ματς σαν τελικό» | to10.gr

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε σε ΜΜΕ της Ρουμανίας για το πατέρα του, τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος δε συνεχίζει στην Εθνική Τουρκίας όπου άλλωστε δεν ήταν χαρούμενος. Στη συνέχεια αναφέρθηκε φυσικά και στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά είπε: «Προσωπικά δεν είμαι καθόλου λυπημένος. Είμαι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτόν. Δεν τον είδα ποτέ μέσα σε αυτήν την κατάσταση. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορεί να ελέγχεις ως προπονητής. Δεν είσαι καθημερινά στο γήπεδο, να μεταφέρεις τις ιδέες σου και να εκπαιδεύεις τους παίκτες σου. Δεν ένιωσα ποτέ ικανοποιημένος από το επάγγελμα στην Εθνική ομάδα. Χθες το βράδυ που μίλησα μαζί του, μου εξήγησε τι συνέβη και του είπα πως ήταν η πιο σοφή απόφαση»

Όσο για τη δική του μάχη με τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και την επικράτηση επί του Ολυμπιακού με 3-1 είπε: «Είναι μια νίκη που μας πάει πολύ μπροστά. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Έχουμε αυτοπεποίθηση, κίνητρο αλλά ακόμη απομένουν δέκα αγωνιστικές. Πρέπει να ετοιμαστούμε και να εστιάσουμε σε κάθε παιχνίδι. Να βλέπουμε κάθε ματς σαν τελικό και να δώσουμε τα πάντα.

Δεν έχει σημασία πόσες νίκες έχουμε σημειώσει ή σε πόσα ματς είμαστε αήττητοι. Το βασικό είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Εστιάζω σε αυτά που έχουμε να κάνουμε, αν δεν είσαι προσεκτικός, κινδυνεύεις να χάσεις τα πάντα. Δεν μιλάμε για… εκδίκηση με αφορμή τα όσα έγιναν πέρσι, αν και η απογοήτευσή μας ήταν πολύ μεγάλη. Είναι πράγματα που τα κρατάμε για όλη μας τη ζωή. Επειδή ακριβώς πέρσι κερδίσαμε το πρωτάθλημα στο γήπεδο και δεν μπορέσαμε να το χαρούμε! Αυτή η απογοήτευση έγινε το μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς φέτος».

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο