Ολυμπιακός: Βραβεύτηκε ο Χρήστος Θέος

Ο γιατρός του Ολυμπιακού τιμήθηκε στην εκδήλωση του ΠΣΑΠ για το σπουδαίο του έργο - «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη τους», ανέφερε μεταξύ άλλων.


Ολυμπιακός: Βραβεύτηκε ο Χρήστος Θέος | to10.gr

Τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, για την προσφορά του και το σπουδαίο του έργο στο ελληνικό ποδόσφαιρο βράβευσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Ο γιατρός των Ερυθρόλευκων, ο οποίος έχει βοηθήσει πολύ κόσμο τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον ΠΣΑΠ για την βράβευση, αλλά και τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την εμπιστοσύνη του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ευχαριστώ πολύ τον ΠΣΑΠ για αυτήν την ιδιαίτερη και προσωπική τιμή. Θεωρώ, όμως, ότι αυτό το βραβείο επιβραβεύει όλη την προσπάθεια που δίνουν όλοι οι γιατροί και όλα τα ιατρικά τιμ για να προσφέρουν το καλύτερο τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση των τραυματισμών των ποδοσφαιριστών. Εσείς οι παίκτες το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα.

Εγώ με τη σειρά μου θα πρέπει να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους. Πρώτα από όλα ευχαριστώ την οικογένειά μου, η οποία ανέχεται την απουσία μου και για την υπομονή που δείχνει για την διπλή ζωή που κάνω. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δημήτριο Σπυρίδη, είναι ο διευθύνοντας σύμβουλος του Metropolitan, το νοσοκομείο όπου δουλεύω, ο οποίος είχε την οξυδέρκεια και την έμπνευση να με ωθήσει σε αυτόν τον τομέα.

Και βέβαια ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη τους, που με έκαναν μέλος στην κοινότητα αυτή των ποδοσφαιριστών και του ελληνικού ποδοσφαίρου, δίνοντάς μου την ευκαιρία να ζω καθημερινά μεγάλες συγκινήσεις ανάμεσα σε υψηλής ποιότητας αθλητές. Αυτό είναι πολύ σημαντικό προνόμιο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο