Ο ΠΑΟΚ ανοίγει το κεφάλαιο Ολιβέιρα

Ο ΠΑΟΚ ανοίγει το κεφάλαιο Ολιβέιρα

Την παραμονή του Σέρτζιο Ολιβέιρα επιθυμούν στην Τούμπα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και γι' αυτό τον λόγω θα ξεκινήσουν συζητήσεις το επόμενο διάστημα με την Πόρτο για να διαπραγματευτούν την παραμονή του Πορτογάλου μέσου.

Στη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα του δώσει το δικαίωμα τη νέα χρονιά να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League και να συνεχίσουν την πορεία πρωταθλητισμού, επεξεργάζονται στον ΠΑΟΚ. Αυτό μπορεί να γίνει με την παραμονή ή την αγορά ποδοσφαιριστών που έχουν εμπειρίες και αγωνιστική θέληση να βοηθήσουν προκειμένου να επιτευχθεί αυτό το πρότζεκτ. Στον Δικέφαλο από τώρα προσπαθούν να βρουν τα κομμάτια του νέου πάζλ και να τα φέρουν νωρίς στην Τούμπα προκειμένου να γίνει μια άρτια και ολοκληρωμένη προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Στο νέο ΠΑΟΚ που θα χτιστεί από τις αρχές του καλοκαιριού φαίνεται πως υπάρχει θέση για τον Σέρζιο Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος μέσος που ήρθε στην Τούμπα της τελευταίες ημέρες των μεταγραφών του Ιανουαρίου κατάφερε σε μόλις 135 λεπτά να δείξει ένα μέσος από το πλούσιο ταλέντο του στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δείχνει πως έχει εγκλιματιστεί στο κλίμα της ομάδας και θέλει να δείξει πολλά περισσότερα, στα επόμενα παιχνίδια ότι έχει το ποδοσφαιρικό ανάστημα να σταθεί σε μια ομάδα που θα έχει υψηλούς στόχους.

Οι Βιεΐρίνια και Μπράνκο φτιάχνουν τον Ολιβέιρα για την επόμενη ημέρα, στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος ήρθε δανεικός από την Πόρτο έως το καλοκαίρι με την προτροπή του Κονσεϊσάο και οι δύο συμπατριώτες του, ο αρχηγός του Δικεφάλου και ο αθλητικός διευθυντής, τον «ψήνουν» προκειμένου να δεθεί για τα καλά με τον Δικέφαλο. Οι Ασπρόμαυροι πήραν την απόφαση να «χτυπήσουν» τις επόμενες ημέρες την πόρτα της Πόρτο σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν στην ομάδα τους τον Ολιβέιρα.

Η ρήτρα των 12 εκατ. € που έβαλαν οι Πορτογάλοι είναι αρκετά υψηλή, γι’ αυτό τον λόγω και το επόμενο διάστημα θα μεταβεί στο Ντραγκάο για να ξεκινήσει συζητήσεις με τον ισχυρό άνδρα της Πόρτο Πίντο Ντα Κόστα για την μείωση της ρήτρας. Ο ΠΑΟΚ ενδεχομένως εκτός από αρκετά εκατομμύρια που θα δώσει θα βάλει στο τραπέζι και άλλες σκέψεις που έχει όπως είναι ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, αλλά και συνιδιοκτησίας.

Να θυμίσουμε πως όσες φορές ο Δικέφαλος «ψώνισε» από την Πορτογαλία και την Πόρτο όλες οι επιλογές του ήταν σωστές και με πολύ χαμηλό κόστος. Σχεδόν τσάμπα είχε πάρει το 2009 τους Λίνο και Βιερίνια, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως προπονητής της ομάδας είναι ο Σέρτσιο Κονσεϊσάο, ενώ μεγάλη επιρροή στους πρωταθλητές Πορτογαλίας έχει και ο Φερνάντο Σάντος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ