Στροφή στον Απόλλωνα

Στροφή στον Απόλλωνα

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ από σήμερα επιστρέφουν και πάλι στην καθημερινότητα τους προκειμένου να προετοιμαστούν για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας (18/2) με τον Απόλλων Σμύρνης.

Ο ΠΑΟΚ, ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλοντας να ανταμείψει τις προσπάθειες των παικτών του, τους έδωσε διήμερο ρεπό προκειμένου να αποφορτιστούν από την πίεση και την ένταση που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Από σήμερα όμως επιστρέφουν και πάλι στην καθημερινότητα τους με μια προπόνηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας. Στο Δικέφαλο, στρέφουν πλέον την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (18/2).

Ο Ρουμάνος τεχνικός σήμερα θα δει σε ποιούς ποδοσφαιριστές θα βασιστεί για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και αν κάποιος από τους ποδοσφαιριστές του αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Το σίγουρο είναι πως στο ματς με τον Απόλλων Σμύρνης θα έχουμε κάποιες αλλαγές ως προς τα πρόσωπα που έπαιξαν με τον Ολυμπιακό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ