Αποφασίζει ο Βασιλειάδης για την παρουσία φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη

Αποφασίζει ο Βασιλειάδης για την παρουσία φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη

Μέχρι αύριο ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, θα αποφασίσει αν στο ματς της Δευτέρας στη Ριζούπολη, ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του.

Τη Δευτέρα (18/2) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο πλαίσιο τις 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Δικέφαλος όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα από σήμερα θα ξεκινήσει την προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στην Τούμπα όμως περιμένουν να μάθουν και την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, αν στη Ριζούπολη θα έχουν στο πλευρό τους και τους φιλάθλους της ομάδας.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε η ομάδα του Απόλλωνα είχε αποδεχτεί το αίτημα του Δικεφάλου να παραχωρηθεί μια κερκίδα στο γήπεδο της Ριζούπολης για να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών της που ήταν μεγάλες για την επικείμενη αναμέτρηση. Η ομάδα της Αττικής έκανε αποδεκτό το αίτημα, αλλά η ΕΛ.ΑΣ ήταν αυτή που στην πρόσφατη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ήταν αντίθετη και το εξέφρασε με κάθε τρόπο.

Έτσι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης θα πάρει την τελική απόφαση και θα την ανακοινώσει μέχρι την Πέμπτη (14/2), για το αν θα επιτρέψει έστω και τη μεμονωμένη παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (18/2) στη Ριζούπολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ