ΠΑΟΚ: Κινδυνεύει μόνο με χρηματικό πρόστιμο

ΠΑΟΚ: Κινδυνεύει μόνο με χρηματικό πρόστιμο

Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την Παρασκευή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, για την χρήση λέιζερ, για το άναμμα πυρσών, αλλά και υβριστικά συνθήματα.

Σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League κλήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα καταγράφονται στις εκθέσεις των αρμοδίων σχετικά με τη συμπεριφορά των οπαδών του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει στα χέρια της η νομική υπηρεσία του Δικεφάλου, οι Ασπρόμαυροι κλήθηκαν σε απολογία για χρήση λέιζερ, άναμμα πυρσών, αλλά και για υβριστικά συνθήματα. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του ΠΑΟΚ, με βάσει το κατηγορητήριο η έδρα του ΠΑΟΚ δεν κινδυνεύει με τιμωρία. Αυτό που θα επιβληθεί στην ΠΑΕ είναι ένα χρηματικό πρόστιμο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Super League: «Βάσει των αναφερομένων στο από 10/2/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 10/2/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3592/19/323405 από 12/2/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ