«Κουμάντο ο Παναθηναϊκός κι όχι οι μάνατζερ»

«Κουμάντο ο Παναθηναϊκός κι όχι οι μάνατζερ»

Η άποψη των πράσινων για το σενάριο περί επενδυτών στην Ακαδημία…

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησε το σενάριο ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος, ώστε να επενδύσει στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν λίγο καιρό υπήρξε ένας ενδιαφερόμενος, ο οποίος μετέφερε την πρόθεση σε ανθρώπους του «τριφυλλιού», αλλά έως εκεί. Έκτοτε, δεν υπήρξε καμία ενόχληση.

Απ’ όσα, πάντως, κατάλαβαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν ήταν και τόσο θετικοί. Το μυαλό τους πήγε ουσιαστικά σε ένα παιδομάζωμα, με στόχο φυσικά το κέρδος. «Αυτό δεν είναι κατακριτέο, αλλά υπάρχει μία σημαντική διαχωριστική γραμμή», τονίζουν στην ΠΑΕ. Όντως, ποιος θα επενδύσει, αν δεν έχει στόχο να βγάλει χρήματα; Αλλά στον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει εις βάρος του συλλόγου.
Το μυαλό των στελεχών του «τριφυλλιού», λοιπόν, πήγε σε τακτικές που συναντά κανείς στη Λατινική Αμερική και ειδικά σε Βραζιλία, Αργεντινή.

Οι μάνατζερ να πηγαίνουν παίκτες σε ομάδες, στις οποίες θα εξελίσσονται κι όταν κρίνουν ότι ήρθε η ώρα θα τους πουλάνε. Κι εκεί θα χάνεται η μπάλα… Πόσες φορές όταν ελληνική ομάδα ενδιαφέρθηκε για λατινοαμερικάνο ποδοσφαιριστή, παρατήθηκε μπάχαλο με τα δικαιώματά του; Πάρα πολλές. Μπορεί να έδινε ένα εκατ. ευρώ και στο ταμείο της ομάδας να κατέληγαν λιγότερα και από τα μισά…

Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, δεν είναι αρνητικοί, αν επανέλθει κάποιος με ανάλογο πρότζεκτ, αρκεί να μπει μία ξεκάθαρη διαχωριστική γραμμή. «Κουμάντο θα κάνει ο Παναθηναϊκός κι όχι οι μάνατζερ». Αυτό επισήμαιναν στο «τριφύλλι». Εξηγούσαν, μάλιστα, ότι αυτός που μπορεί να θέλει να επενδύσει στην Ακαδημία, θα θέλει φυσιολογικά να έχει εξουσία και δικαιώματα στα περιουσιακά στοιχεία της. Ποιος, όμως, θα κρίνει για παράδειγμα πότε ήρθε η ώρα για μία πώληση και με πόσα χρήματα;

Αν ο προπονητής έχει έναν κορμό που θέλει να διατηρήσει για να μην διαταραχθεί η ομοιογένεια του συνόλου και φυσικά για να εξελίσσεται συνεχώς κι έρθει κάποιος και του πει «αυτός ή αυτοί φέτος φεύγουν», τότε υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί χάος. Σε κάθε περίπτωση, για το συγκεκριμένο θέμα έχει προκληθεί ένας μικρός θόρυβος χωρίς λόγο, αφού δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ