Ο Τζόλε πήρε στο λαιμό του τον Γιαννιώτη

Ο Τζόλε πήρε στο λαιμό του τον Γιαννιώτη

Ο Γιαννιώτης αποφάσισε να ακούσει τον Τζόρτζεβιτς και όχι τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Και αυτό πληρώνει ήδη στην καριέρα του.

Εξαιρετικά αρνητική εντύπωση προκάλεσε η στάση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Ανδρέα Γιαννιώτη στη χθεσινή βράβευση του από τον ΠΣΑΠ. Ο Γιαννιώτης παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό μίλησε στην εκδήλωση ως… ελεύθερος ποδοσφαιριστής αναφερόμενος στην δύσκολη στιγμή που βιώνει στην καριέρα του, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Γιαννιώτης που ως γνωστόν το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος και θα επιλέξει τη νέα του ομάδα παρότι είχε στα χέρια του από τον Ολυμπιακό μια εξαιρετική πρόταση για ανανέωση. Εδώ και καιρό ως γνωστόν οι ερυθρόλευκοι του πρότειναν ένα πολύ καλό συμβόλαιο όμως ο ίδιος προτίμησε να πάει σε… αχαρτογράφητα νερά.

Και η αλήθεια είναι πως αυτός που πήρε στον λαιμό του τον Έλληνα τερματοφύλακα δεν είναι άλλος από τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Τον μάνατζερ του. Ο Τζόρτζεβιτς του φούσκωσε τα μυαλά για προτάσεις από Ρωσία, Ουκρανία με παχυλά συμβόλαια και ο Γιαννιώτης τον εμπιστεύτηκε.

Και αυτό ακριβώς πληρώνει τώρα ο Γιαννιώτης, την εμπιστοσύνη στον Τζόρτζεβιτς και όχι στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Γιαννιώτης που πήρε το χρίσμα του βασικού τερματοφύλακα το καλοκαίρι και παρότι ο Σα τον ξεπέρασε παρέμεινε στα πλάνα του Μαρτίνς που τον υπολόγιζε κανονικά για την συνέχεια.

Ο Τζόρτζεβιτς όμως τελικά με τις κινήσεις που έκανε και με τις συμβουλές που έδωσε στον Έλληνα τερματοφύλακα τον οδήγησε στην «δύσκολη στιγμή της καριέρας» του όπως δήλωσε ο ίδιος χθες.

Βεβαίως αξίζει να σημειώσουμε πως όσα είπε ο Γιαννιώτης και η συνολική στάση του στα βραβεία του ΠΣΑΠ μπορεί να του επιφέρει πρόστιμο από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και οφείλει να σέβεται τον σύλλογο στον οποίο ανήκει, τον σύλλογο που τον ανέδειξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ