Το «ευχαριστώ» στον Βλάση και η προπόνηση στο γυμναστήριο

Το «ευχαριστώ» στον Βλάση και η προπόνηση στο γυμναστήριο

Η κακοκαιρία έστειλε τους παίκτες στο γυμναστήριο. Θεραπεία για Κουρμπέλη και Ινσούα. Ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο για τη συνδρομή του στη διεξαγωγή της εκδήλωσης κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της και όχι μόνο.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί δημόσια τον επιφανή επιχειρηματία και πιστό φίλαθλο του συλλόγου, Βλάση Σταθοκωστόπουλο για τη συνδρομή του στη διεξαγωγή της εκδήλωσης κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της. Ο κ. Σταθοκωστόπουλος βοηθάει εμπράκτως επί δεκαετίες το σύλλογο σε όλα τα επίπεδα και, για πολλοστή φορά, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας, διαθέτοντας στην ΠΑΕ όλα όσα ζητήθηκαν, προκειμένου να διεξαχθεί η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης στο κορυφαίο εστιατόριο «Διόνυσος Zonar’s». Ραντεβού την επόμενη χρονιά!

Μπήκαν γυμναστήριο λόγω καιρού

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην Αττική δεν επέτρεψαν να διεξαχθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης στον Παναθηναϊκό.

Στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές έκαναν προθέρμανση και τρεξίματα και συνέχισαν στο γυμναστήριο.

Θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Κουρμπέλης, Ινσούα. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας του Γιώργου Δώνη θα γίνει το απόγευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ