Ανδράλας: «Η διαφορά ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού είναι στα στόπερ»

Ανδράλας: «Η διαφορά ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού είναι στα στόπερ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου μίλησε για τις διαφορές των δύο ομάδων.

Ο Πάρης Ανδράλας μίλησε στο «Metropolis 95,5» και τόνισε ότι η επιθυμία του Ολυμπιακού μόνο για νίκη στην Τούμπα διευκόλυνε τον ΠΑΟΚ για να φτάσει στη νίκη. Αναφέρθηκε ακόμη στη σταθερότητα της ομάδας του Λουτσέσκου, στον Ακπομ που βοηθάει σε πολλούς τομείς και προσδίδει ταχύτητα αλλά και την διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, που δεν είναι (όπως θεωρεί αυτός) στα στόπερ.

Για το ντέρμπι της Τούμπας είπε: «Έχω εικόνα μόνο από το πρώτο ημίχρονο γιατί αυτό είδα, ήταν το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά. Είχε μεγάλη ταχύτητα, έβγαλε φρεσκάδα και είχε εξαιρετικό τρανζίσιον. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ψηλά και με πολύ λίγες μπάλες έβγαινε μπροστά και έκανε ευκαιρίες. Επίσης, ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλές επιστροφές, κέρδισε κατά κράτος και έπιασε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης, και σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο διαιτητής στο να μην σφυρίζει όλη την ώρα και να έχει το παιχνίδι ένα εξαιρετικό τέμπο».

Για το αν η εμφάνιση του Ολυμπιακού διευκόλυνε τον ΠΑΟΚ: «Ο προπονητής του Ολυμπιακού τα είπε όλα, πως στο 3ο λεπτό τελείωσαν όλα. Θα ήταν πιο μαζεμένος αν δεν δεχόταν το γκολ, μετά αναγκάστηκε να παίξει πιο ψηλά και το εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ, μαζί με την ατμόσφαιρα που τον βοήθησε».

Για το αν η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν η απόλυτη δικαίωση για τη σταθερότητα που έβγαλε η ομάδα Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει τον ίδιο κορμό και προπονητή και αυτό μετράει πολύ, αυτό φάνηκε και με την φυγή του Πρίγιοβιτς που δεν επηρέασε καθόλου την ομάδα. Ήξεραν στην ομάδα πως υπάρχουν λύσεις».

Για το αν ο ΠΑΟΚ με τον Ακπομ είναι καλύτερος: «Ο ΠΑΟΚ έχει γίνει πιο γρήγορος, έχει κι άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του, βοηθάει στην άμυνα και στις πλευρές, είναι πολύ κινητικός, πιο γρήγορος από τον Πρίγιοβιτς, αυτή τη στιγμή δίνει τεράστια βοήθεια στο θέμα ταχύτητας που παίζει μεγάλο ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».

Για το αν παίζει καλό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ: «Έχει συγκεκριμένο πλάνο, τα μπακ του είναι ψηλά, παίζει καλά στον άξονα, έχει ατομική ποιότητα. Η διαφορά του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό είναι στα δύο στόπερ, οι Βαρέλα-Κρέσπο είναι πολύ καλύτεροι από τους Βούκοβιτς-Σισέ, σε ατομικό επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ