Ο ΠΑΟΚ δίνει 3,3 εκ. ευρώ για τρία χρόνια στον Βαρέλα

Ο ΠΑΟΚ δίνει 3,3 εκ. ευρώ για τρία χρόνια στον Βαρέλα

Ακόμη υπάρχει απόσταση στις απαιτήσεις του παίκτη από την προσφορά αλλά πλέον πλησιάζει η συμφωνία.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Φερνάντο Βαρέλα για άλλα τρία χρόνια και ο δυναμικός αμυντικός θέλει να μείνει. Ωστόσο ακόμη δεν τα έχουν βρει για την επέκταση του συμβολαίου που λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο δυναμικός αμυντικός ζήτησε εξ αρχής αύξηση περίπου 250% (2,5 φορές πάνω τα χρήματα που έπαιρνε έως τώρα) ενώ ο Δικέφαλος ξεκίνησε τις προσφορές από μια αύξηση της τάξης του 25% σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο.

Πως μεταφράζονται αυτά σε νούμερα; Ο Βαρέλα παίρνει 600.000 ευρώ τον χρόνο. Ο ΠΑΟΚ του πρότεινε νέο συμβόλαιο έως το 2022 με αύξηση 25% δηλαδή να παίρνει 750.000 ευρώ τον χρόνο. Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι αξίωσε πάνω από 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο και ήταν σαφές ότι η διαφορά ήταν τεράστια.

Ο Ιβάν Σαββίδης σε προηγούμενη επαφή που είχε με τον παίκτη του μετέφερε ότι θα βρεθεί λύση και ο Βαρέλα τόνισε ότι θέλει να μείνει.

Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ο Βαρέλα δέχθηκε μια νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία απέχει ακόμη από τις αρχικές δικές του αξιώσεις, αλλά πλέον είναι πιο κοντά για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο ΠΑΟΚ του πρότεινε τριετές συμβόλαιο με πάγιες απολαβές 900.000 ευρώ τον χρόνο και άλλα 200.000 ευρώ τον χρόνο σε πριμ επίτευξης στόχων. Η νέα πρόταση είναι ύψους 3,3 εκ. ευρώ για τρία χρόνια και πλησιάζει περισσότερο προς τις απαιτήσεις του παίκτη.

Φαίνεται ότι πλέον είναι πιο κοντά μια νέα συμφωνία και ο Βαρέλα θα μείνει στην Τούμπα για άλλα τρία χρόνια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ