Παναθηναϊκός : 2,5 ώρες κράτησε το μάντρωμα των παικτών – Τι τους είπε ο Ουζουνίδης

Παναθηναϊκός : 2,5 ώρες κράτησε το μάντρωμα των παικτών – Τι τους είπε ο Ουζουνίδης

To10.gr σας ενημέρωσε νωρίτερα για το κλείσιμο Ουζουνίδη και παικτών στα αποδυτήρια και σας μεταφέρει τι ειπώθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες του «Γεώργιος Καλαφάτης». Η ανάλυση φάση προς φάση, οι έντονες παρατηρήσεις και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 13:30 το μεσημέρι κράτησε κλεισμένους τους ποδοσφαιριστές στην αίθουσα του βίντεο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, σε ένα πρώτο μέτρο για τις κακές εμφανίσεις και τα τέσσερα σερί (πέντε μαζί με το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή) ανεπιτυχή αποτελέσματα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έπειτα.

To10.gr σας ενημέρωσε πριν απ’ όλους για την απόφαση του προπονητή του Παναθηναϊκού να μαζέψει τους παίκτες στα αποδυτήρια, εκεί όπου βρέθηκε και ο άμεσος συνεργάτης του, Χριστόφορος Κόλα.

Οι δυο τους έδειξαν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο βίντεο και παράλληλα σταματούσαν πολλές φορές προκειμένου να κάνουν παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές. «Είχαμε έλλειψη αντίδρασης. Δεν πηγαίναμε πρώτοι στην μπάλα. Ήταν σαν να τους κοιτάζουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Ουζουνίδης στους ποδοσφαιριστές του και στάθηκε στην κακή νοοτροπία.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εστίασε στην έλλειψη αντίδρασης απέναντι στους αντιπάλους, στην κακή νοοτροπία που έδειξαν τόσο σε αυτό το ματς, όσο και σε άλλα παιχνίδια απέναντι σε μικρότερους αντιπάλους και τους επισήμανε πως αν δεν είναι προσηλωμένοι σε κάθε παιχνίδια, κανείς δεν θα τους χαρίσει τίποτα.

Παράλληλα, ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, ένα παιχνίδι ιδιαίτερο και δύσκολο για τον Παναθηναϊκό, που μεταξύ άλλων θα έχει να αντιμετωπίσει και μια κατάμεστη Τούμπα, αφού η τιμωρία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ουζουνίδης έκανε και προσωπικές αναφορές για τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ υπήρξαν στιγμές που ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος. Η σημερινή κίνηση του Ουζουνίδη να κλείσει τους παίκτες του επί 2,5 ώρες στα αποδυτήρια ήταν κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στον έναν χρόνο που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, δείγμα του ότι αναζητά νέους τρόπους να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του και θεωρεί πως μέσα σε αυτό τον χρόνο η συγκεκριμένη περίοδος είναι η χειρότερη αγωνιστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ