Επιστροφή στην… κανονικότητα και αλλαγές στην άμυνα

Επιστροφή στην… κανονικότητα και αλλαγές στην άμυνα

Οι πρώτες σκέψεις του Χιμένεθ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Η χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα δεν προσφερόταν για δοκιμές ενόψει Ατρόμητου, καθώς όσοι αγωνίστηκαν στο «Σαν Σίρο» γυμνάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς.

Ωστόσο, ο Μανόλο Χιμένεθ από χθες κιόλας επεξεργάζεται το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που έρχεται και φρόντισε μάλιστα να… προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντάς τους πως το ματς με την Μίλαν ανήκει στο παρελθόν και αυτό που υπάρχει ενόψει, είναι η νίκη τη Δευτέρα.

Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να «φρεσκάρει» την ομάδα του, αλλάζοντας διάταξη αλλά και πρόσωπα, σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης. Επιστρέφοντας στο… γνώριμο 4-2-3-1 και εγκαταλείποντας, έστω και προσωρινά, το σχήμα με τους τρεις στο κέντρο της άμυνας.

Όλα δείχνουν πως ο Μπακάκης θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Λόπες να διατηρείται αριστερά και τους Λαμπρόπουλο, Τσόσιτς, να συνθέτουν το κεντρικό δίδυμο. Παρότι δεν πρέπει να αποκλειστεί και η επιλογή του Τζανετόπουλου.

Από εκεί και πέρα, ο Γαλανόπουλος είναι πιθανό να βρεθεί στον άξονα, πιθανότατα στο πλευρό του Σιμόες, με τον Γιόχανσον να μένει εκτός, ενώ για τα άκρα, οι Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης και Μπακασέτας, δίνουν… μάχη για μια θέση.

Με τον Λιβάγια να κινείται λίγο πιο πίσω από τον Αραούχο, που αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ