AEΚ: Το ψάχνει στο κέντρο ο Χιμένεθ

AEΚ: Το ψάχνει στο κέντρο ο Χιμένεθ

Ο άξονας της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι λύσεις και πως επηρεάζεται η επίθεση.

Με το πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας (εκτός και ο Χουλτ και ο Λόπες), η ΑΕΚ αναμένεται να κατέβει με τετράδα στην άμυνα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ όλα δείχνουν ότι θα πάει με Γκάλο – Οικονόμου – Τσόσιτς (ή Τσιγκρίνσκι) – Μπακάκη στα μετόπισθεν, με τον Ισπανό προπονητή για τον άξονα να σκέφτεται τον Σιμόες στην θέση του κόφτη με Μάνταλο – Κρίστιτσιτς εσωτερικούς χαφ.

Οσο για τις εναλλακτικές λύσεις ακόμα και αν δεν προτιμηθεί ο Μάνταλος για να πάει στην επίθεση, υπάρχει ο Αλεφ που επέστρεψε από τιμωρία αλλά και ο Γαλανόπουλος ως δεύτερος αμυντικός μέσος που γύρισε από τον τραυματισμό του. Σε αυτή την περίπτωση ο Μάνταλος θα προωθηθεί στην επίθεση. Είτε στο ένα άκρο της επίθεσης σε διάταξη 4-3-3 είτε στην κορυφή του ρόμβου σε διάταξη 4-4-2.

Στο πρώτο σενάριο, με τον Μάνταλο στα χαφ, οι Λιβάγια και Πόνσε θα είναι οι δύο της τριάδας της επίθεσης με τον Μπακασέτα και τον Μπογέ να διεκδικούν την άλλη θέση.

Αν η ΑΕΚ παίξει με ρόμβο, πιθανότατα θα παίξουν στην επίθεση οι Λιβάγια και Πόνσε με τον Μπακασέτα ή τον Μάνταλο πίσω τους. Σε κάθε περίπτωση η μεσαία γραμμή της ΑΕΚ κρίνει ουσιαστικά και το σχέδιο του Χιμένεθ στο Καραϊσκάκη την Κυριακή το βράδυ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ