Δικαιώθηκε και σε δεύτερο βαθμό ο ΠΑΟΚ

Δικαιώθηκε και σε δεύτερο βαθμό ο ΠΑΟΚ

Η υπόθεση Ντοριάν Λεβέκ έκλεισε οριστικά για τον ΠΑΟΚ μετά και την σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ όπου δικαίωσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Γάλλου αμυντικού Ντοριάν Λεβέκ, με τον ΠΑΟΚ να δικαιώνεται και σε δεύτερο βαθμό. Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών είχε αποφασίσει ότι με υπαιτιότητα του Λεβέκ λύθηκε το τριετές συμβόλαιό του με την ομάδα του Δικεφάλου. Ωστόσο απορρίθηκε η έφεση των Ασπρόμαυρων, που ζητούσαν το συμβόλαιο του παίκτη να πάψει να ισχύει από τον Ιούλιο του 2018 από την στιγμή που ο Λεβέκ σταμάτησε να συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας καθώς είχε μεταβεί στην Γαλλία.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε την εξής απόφαση, αναφορικά με τις εφέσεις του Dorian Leveque και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συνεκδίκασε κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από 22.01.2019 έφεση του Dorian Leveque και την από 23.01.2019 έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Απέρριψε κατά πλειοψηφία την έφεση του ποδοσφαιριστή. Απέρριψε ομόφωνα την έφεση της ΠΑΕ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ