Άρης: Μέσα ο Δεληζήσης, από βδομάδα και ο Σόουζα (pics)

Άρης: Μέσα ο Δεληζήσης, από βδομάδα και ο Σόουζα (pics)

Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα (14/02) οι κίτρινοι ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Πανιώνιο (17/02, 6 μ.μ.).

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (17/02, 6 μ.μ.) με πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης σήμερα (14/02). Ο Γιώργος Δεληζήσης πήρε κανονικά μέρος στις ασκήσεις, ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα συμμετέχει σε κομμάτια του προγράμματος και ο Ούγκο Σόουζα.

Στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο θα επιστρέψουν οι παίκτες για την αυριανή προπόνηση, που θα είναι απογευματινή.

Η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/02, 18:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Ο Γιώργος Δεληζήσης συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Ούγκο Σόουζα, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμό, από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει σταδιακά να συμμετέχει σε κομμάτια της προπόνησης.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο Κουτσιαύτης σφυρίζει με Πανιώνιο

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν τα ονόματα του διαιτητή, των βοηθών διαιτητών, του τέταρτου διαιτητή και του παρατηρητή του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο.

Την αναμέτρηση του ΑΡΗ κόντρα στην ομάδα της Ν. Σμύρνης ορίστηκε να σφυρίξει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Ένωση Άρτας.

Βοηθοί του θα είναι οι Αθανάσιος Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας) και Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας).

Παρατηρητής ορίστηκε ο Εμμανουήλ Γιανναδάκης (Λασιθίου)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ