«Μακάρι να το σηκώσει φέτος ο ΠΑΟΚ, πέρυσι του έκλεψαν τον τίτλο»

«Μακάρι να το σηκώσει φέτος ο ΠΑΟΚ, πέρυσι του έκλεψαν τον τίτλο»

Ο Λιάσος Λουκά μίλησε στην Κύπρο και για τον Δικέφαλο και τη πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Λιάσος Λουκά (ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τη μαύρη σελίδα της τιμωρία του ΠΑΟΚ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ το 2004, καθώς αγωνίστηκε ενώ ήταν τιμωρημένος και έτσι μηδενίστηκε ο Δικέφαλος…) μίλησε στο κυπριακό σάιτ «Balla» για το κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά αναφέρθηκε και στο ελληνικό.

Δεν έκρυψε ότι είναι χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ προηγείται στη βαθμολογία και οδεύει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για τον Δικέφαλο είπε: «Μακάρι να το σηκώσει ο ΠΑΟΚ, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει «τεράστια βήματα» προς τα πάνω και προς τον εξευρωπαϊσμό της ομάδας. Από τη στιγμή που εξαλείφθηκαν τα εσωτερικά προβλήματα, πάει να υλοποιηθεί κάτι «μεγάλο» που έπρεπε να γίνει από πέρσι, αλλά σημειώθηκε στεγνό κλέψιμο».

-Θεωρείς δηλαδή ότι δεν έπρεπε να το πάρει η ΑΕΚ;

«Δεν είναι θέμα της ΑΕΚ μόνο, την περσινή σεζόν παρακολουθήσαμε το «θέατρο του παραλόγου» στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, σκηνές που δεν τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το έκλεψαν από τον ΠΑΟΚ και φανερώνει φέτος την αξία του, παρόλο που «έφαγε» και μείον δύο πόντους».

-Θέλεις να γυρίσεις στην πρώτη κατηγορία ή να σου δοθεί η ευκαιρία στην Super League;

«Να πετύχω το καλύτερο με την ΑΕΖ και μετά βλέπουμε. Ότι πρόταση και αν έρθει, εγώ είμαι εδώ για να την εξετάσω, σίγουρα με ενδιαφέρει η επάνοδος στην πρώτη κατηγορία, αλλά προς το παρών «οδηγώ» το Ζακάκι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ