Ναζλίδης: «Είχα όνειρα με τον Άρη, ο ΠΑΟΚ η καλύτερη ομάδα»

Ναζλίδης: «Είχα όνειρα με τον Άρη, ο ΠΑΟΚ η καλύτερη ομάδα»

Ο Ελληνας επιθετικός μίλησε για το ματς του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ ακόμη δήλωσε στενοχωρημένος για την αποχώρηση του από τον Άρη.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε πρώην παίκτης του Άρη και νυν του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Ελληνας επιθετικός μίλησε για την πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ, τον Απόλλωνα αλλά και το βραβείο Fair Play που έλαβε από τον ΠΣΑΠ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis:

Για τη βράβευσή του από τον ΠΣΑΠ:

«Δύσκολο να ακούς στις μέρες μας την αλήθεια».

Για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι σταθερός, έχει τον ίδιο κορμό αυτά τα χρόνια κι αυτό φαίνεται στο Πρωτάθλημα, όπου είναι πρώτος και έχει αποκτήσει μια μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Το κίνητρο για εμάς είναι μεγάλο στην αναμέτρηση, αλλά όπως και ο βαθμός δυσκολίας. Η εικόνα του ΠΑΟΚ δείχνει ότι πολύ δύσκολα να αλλάξει η κατάσταση και να μην δεν κατακτήσει το Πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ φέτος δεν έπεισε ότι μπορεί να τον κοντράρει, για τον Ολυμπιακό κάποιοι έλεγαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι ανώτερος».

Για το αν προλαβαίνει ο Απόλλων να σώσει τη χρονιά:

«Είμαστε επαγγελματίες και εφόσον πληρωνόμαστε κανονικά, δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι να εκτεθούμε και παλεύουμε κάθε ματς και στο τέλος θα δούμε αν καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το γεγονός ότι δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως τα περίμενε στον Άρη:

«Με στεναχωρεί όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, γιατί αλλιώς τα είχα στο μυαλό μου. Με πλήγωσε γιατί είχα άλλα όνειρα, όμως προχωράω. Μακάρι ο Άρης να βρει το δρόμο του και να πετύχει τους στόχους του. Με τον κόσμο ούτε είχα, ούτε θα έχω, αφού ήμουν κομμάτι του. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για τον τρόπο που αποχώρησα, απλώς κάποιοι άνθρωποι μέσα στην ομάδα δεν μπορούσαν να δεχτούν κάποια πράγματα».

Για την άνοδο του Άρη στις τελευταίες αγωνιστικές:

«Ο Άρης πέρασε την κρίση και αν έχει ανάλογη συνέχεια θα είναι στις θέσεις για την Ευρώπη».

Για τη μάχη της παραμονής:

«Μεγάλος ανταγωνισμός κάτω. Δεν ξέρουμε βέβαια τι θα γίνει με την αναδιάρθωση και τελικά πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ