Ο αναγεννημένος Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

Ο αναγεννημένος Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μπορεί να θεωρηθεί ως και μια εσωτερική μεταγραφή με τις επιδόσεις του να είναι εντυπωσιακές το τελευταίο δίμηνο. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει η ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και η θέση στην οποία πλέον αγωνίζεται αυτή του επιτελικού μέσου.

Αναγεννημένος παρουσιάζεται ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Ο Ολλανδός μέσος είναι γεγονός πως με τις εμφανίσεις και με τις επιδόσεις του εντυπωσιάζει.

Αυτή η αγωνιστική μεταμόρφωση δεν έχει περάσει απαρατήρητη στον ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποιήσει γιατί κέρδισε έναν ακόμη παίκτη που είναι απαραίτητος για την επίτευξη των στόχων που έχει βάλει από το ξεκίνημα της χρονιάς. Από τις πρώτες ημέρες του 2019 μέχρι και σήμερα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν ο πιο παραγωγικός ποδοσφαιριστής σε επίπεδο Super League.

Αν κοιτάξουμε και πιο πίσω το τι έχει κάνει με την Ασπρόμαυρη φανέλα θα διαπιστώσουμε πως τα ποσοστά του είναι πολύ καλύτερα από ό,τι σε όλη την περσινή σεζόν. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός είχε δύο γκολ και δύο ασίστ σε μόλις έξι αγωνιστές.

Συνολικά φέτος μετράει 27 συμμετοχές με 5 γκολ και 7 ασίστ έχοντας ξεπεράσει τα περσινά του νούμερα που ήταν 3 γκολ και 6 ασίστ σε 32 αγώνες. Ο στόχος του είναι να πιάσει κι αν μπορέσει να ξεπεράσει τα στατιστικά που είχε κάνει την πρώτη του χρονιάς στον ΠΑΟΚ με τα 7 γκολ και τις 10 ασίστ σε 44 παιχνίδια.

Μεγάλο ρόλο στην αναμόρφωση του Μπίσεσβαρ έχει παίξει η ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και η χρησιμοποίηση του στη θέση του επιτελικού μέσου. Από την ημέρα που ανανέωσε το συμβόλαιο του είναι πιο ήρεμος δείχνοντας και πιο ώριμος στο παιχνίδι του. Μεγάλη συμβολή σ’ αυτό είχε και η μετατόπιση του από τη δεξιά πλευρά της επίθεσης στον άξονα.

Ο Μπίσεσβαρ παίζει πιο απελευθερωμένα και έχει σημαντική συμβολή στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας από τις 13 Ιανουαρίου στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης μέχρι και σήμερα. Με τις εμφανίσεις του και τις επιδόσεις του υποχρέωσε τον Ρουμάνο τεχνικό να αφήνει τον Δημήτρη Πέλκα εκτός αρχικού σχήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ