Λάρσον: «Καταπληκτική η ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης» (vid)

Λάρσον: «Καταπληκτική η ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης» (vid)

Για τη μέχρι στιγμής εμπειρία του στον Άρη μίλησε ο Σουηδός μέσος στην ARIS FC TV.

Ο Ντάνιελ Λάρσον με δηλώσεις του στον φακό της ARIS FC TV ευχαρίστησε τον Άρη και τον κόσμο του για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν. Ο Σουηδός περιέγραψε το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, ενώ αναφέρθηκε στο πρώτο του γκολ και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε κάθε παιχνίδι οι φίλοι των κίτρινων.

Για το πώς είναι η ομάδα μετά από τρεις νίκες: «Όλα πάνε πολύ καλά από την άφιξή μου αν και χάσαμε στο πρώτο μου παιχνίδι. Το καλωσόρισμα προς εμένα ήταν φανταστικό από την ομάδα, τους ανθρώπους της και τον κόσμο. Πιστεύω είμαστε πολύ καλά».

Για το τι άλλαξε και ο Άρης έκανε το τρία στα τρία: «Είναι δύσκολο να αναδείξω κάτι συγκεκριμένα μιας και είμαι μόλις δυο-τρεις εβδομάδες στην ομάδα. Αλλά μπορώ να πω πως η ομάδα είναι γεμάτη ποιότητα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για τα παιχνίδια, ακολουθώντας τις εντολές και το πλάνο του παιχνιδιού. Αυτό είναι το πιο σημαντικό νομίζω μέχρι τώρα».

Για το τι ένιωσε στο πρώτο του γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης: «Το συναίσθημα όταν σκόραρα ήταν φανταστικό. Πάντα είναι φανταστικό! Και ο τρόπος που συνεχίσαμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν φοβερός».

Για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Εξαρτάται από τη δική μας απόδοση. Πρέπει να συνεχίσουμε και να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να προσπαθήσουμε να πάρουμε μια ακόμη νίκη».

Για τον βαθμό δυσκολίας των επόμενων τριών ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό: «Είναι πάντα σημαντικό να νικάς και πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα. Σίγουρα είναι τρία δύσκολα παιχνίδια, αλλά πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε όπως είμαστε τώρα έχουμε όλες τις πιθανότητες να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».

Για την ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης και τους οπαδούς: «Από τη μέχρι στιγμής εμπειρία μου η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική! Μεγάλη υποστήριξη, δυνατή πίεση στους αντιπάλους. Ελπίζω να μας βοηθήσουν το ίδιο και την Κυριακή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ