«Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει μεγάλα πλάνα για τον ΠΑΟΚ»

«Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει μεγάλα πλάνα για τον ΠΑΟΚ»

Ο Ντάνιελ Πάνκου της Ραπίντ Βουκουρεστίου μίλησε για τον Μιρτσέα και τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Η Ραπίντ Βουκουρεστίου αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια και αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Η ιστορική ομάδα της Ρουμανίας με προπονητή τον Ντάνιελ Πάνκου είναι πρωτοπόρος στον  2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και ετοιμάζεται για άνοδο.

Υπήρξαν σενάρια για επιστροφή του Μιρτσέα Λουτσέσκου στη Ραπίντ, αλλά ο Πάνκου απέκλεισε κάτι τέτοιο, ενώ αναφέρθηκε και στον τεχνικό του ΠΑΟΚ, τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Μεταξύ άλλων είπε: «Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ήταν μαζί μας από την αρχή και πάντα μας υποστήριζε στέλνοντας μας μηνύματα. Δεν βλέπω να επιστρέφει στο άμεσο μέλλον αλλά ίσως σε τρία χρόνια όταν θα έχουμε επανέλθει στην πρώτη κατηγορία είναι πιθανό να γυρίσει στην ομάδα. Όλοι τον περιμένουν. Είναι ο δημιουργός της σύγχρονης Ραπίντ».

Ο Πάνκου αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αναλάβει ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον πάγκο της Μπεσίκτας και το απέκλεισε λέγοντας: «Θα μου άρεσε ο Ράζβάν Λουτσέσκου να αναλάβει την Μπεσίκτας, αλλά νομίζω ότι έχει μεγάλα σχέδια για τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ