Αιματηρές συμπλοκές μεταξύ οπαδών Άρη και ΠΑΟΚ (pics)

Αιματηρές συμπλοκές μεταξύ οπαδών Άρη και ΠΑΟΚ (pics)

Βίαια επεισόδια εκτυλίχθηκαν μεταξύ οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης.

Οπαδοί του Άρη βρέθηκαν χθες το βράδυ της Παρασκευής (15/2) στο Μελισσοχώρι για την κοπή της πίτας του τοπικού συνδέσμου και στη συνέχεια παρέμειναν στην κεντρική πλατεία της περιοχής, σε μια βραδιά ήρεμη που τίποτα δεν προμήνυε ό,τι θα ακολουθούσε.

Σύμφωνα όμως με το thestival.gr, κάποια στιγμή οι Αρειανοί αντιλήφθηκαν κίνηση μιας ομάδας οπαδών του ΠΑΟΚ προς τα γραφεία του συλλόγου, τους ακολούθησαν και τότε ήταν που ξεκίνησαν οι άγριες συμπλοκές. Δύο από τους οπαδούς του Δικέφαλου του Βορρά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν και δέχτηκαν σκληρά χτυπήματα από τους αντίστοιχους των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι προκάλεσαν και φθορές σε αμάξι άλλου φιλάθλου του ΠΑΟΚ.

Κατόπιν καταγγελίας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν στην περιοχή την οποία απέκλεισαν και στη συνέχεια προσήγαγαν 20 οπαδούς του Άρη, οι οποίοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή στο περιστατικό αυτό. Την ίδια ώρα σε ένα σπίτι της περιοχής, σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου, βρέθηκε ένα άτομο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και αιμορραγούσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του έχοντας τραύματα από αμβλύ αντικείμενο, την ώρα που δήλωνε ότι δεν θυμόταν πως τραυματίστηκε.

Ο νεαρός διακομίσθηκε αμέσως στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για το όλο περιστατικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ