Παναιτωλικός: Στην αποστολή μετά από 3,5 μήνες ο Μάρκος Πάουλο

Παναιτωλικός: Στην αποστολή μετά από 3,5 μήνες ο Μάρκος Πάουλο

Στην αποστολή του Παναιτωλικού μετά από 3,5 μήνες απουσίας επιστρέφει ο Μάρκος Πάουλο για το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Παναιτωλικός φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό για την 21η αγωνιστική της Super League, με την ομάδα του Αγρινίου να θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης για να μείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση, κόντρα στους Βοιωτούς τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ντίας και Μαλή, τους τραυματίες Καμαρά και Ηλία Γιαννιώτη, αλλά και τον ανέτοιμο Μαρινάκη.

Ωστόσο, πέρα από αυτά τα προβλήματα, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στην διάθεση του μετά από 3,5 μήνες τον Μάρκος Πάουλο, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Όσον αφορά την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, αυτή αποτελείται από τους:  Κυριακίδη, Γιαννακόπουλο, Βασιλούδη, Ουίλιαν, Παρρά, Μιχάι, Μοράρ, Πάουλο, Γιαννιώτη Δ., Μάζουρεκ, Τσιγγάρα, Άργκους, Λιάβα, Γκούγκα, Τσοκάνη, Λουσέρο, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μανά και Μπελεβώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ