Με Ντιγκινί ο Άρης

Με Ντιγκινί ο Άρης

Ο Γάλλος επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο

Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Νικολά Ντιγκινί ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για τη συγκεκριμένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/02, 18:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Younes, Basha, Korhut, Nico Martinez, Matilla, Tonso, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ