Κ19 Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-1

Κ19 Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-1

Η Κ19 του Ολυμπιακού επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 3-1 της ΑΕΚ.

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ με 3-1,μειώνοντας την απόσταση από την Ένωση στους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα της Κ19 της Super League. Πλέον, το σύνολο του Ρικάρντο Πέρες έφτασε τους 39 βαθμούς, τρεις πίσω από την ΑΕΚ, η οποία έμεινε στους 42 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς και κατάφερε να πάρει πολύ γρήγορα προβάδισμα στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ της αναμέτρησης στο 8’ με υπέροχη κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσερκώνη.

Ωστόσο, η ΑΕΚ πλήρωσε τον Ολυμπιακό με το ίδιο νόμισμα. Η Ένωση κατάφερε να ισοφαρίσει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, καταφέρνοντας να βρουν το γκολ της ισοφάρισης στο 47’ με τον Πατρινό.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες κατάφεραν να βρουν το γκολ που τόσο επιθυμούσαν στο 77’, χάρη σε ένα πολύ ωραίο τέρμα που σημείωσε ο Μπουλάρι. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού κοντρόλαρε άψογα την μπάλα, έπειτα από την καταπληκτική ασίστ του Ξενιτίδη και με δυνατό σουτ μέσα στην μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας των «κιτρινόμαυρων».

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός συνέχισε την πίεση του για να σημειώσει ακόμη ένα γκολ και να σφραγίσει την νίκη, κάτι το οποίο συνέβη στο 87’ με τον Σουρλή. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Τάφα και «έγραψε» το τελικό 3-1 υπέρ των ερυθρόλευκων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Καραργύρης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Τσερκώνης (66’ Μαρίνος), Σουρλής, Ντότης (59’ Ντουμάνης), Βοΐλης (39’ Μπουλάρι).

ΑΕΚ Κ19: Τάφας, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Αρβανίτης, Μπογκντάνι (82’ Τσέλιος), Σαρδέλης (84’ Μάρκου), Μπότος, Χριστόπουλος, Γιούσης, Πατρινός (69’ Μαχαίρας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ