Ιορδανίδης: «Από τον φετινό ΠΑΟΚ δεν λείπει τίποτα»

Ιορδανίδης: «Από τον φετινό ΠΑΟΚ δεν λείπει τίποτα»

Ο παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανοίξει τα φτερά του και στην Ευρώπη

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν ομοσπονδιακός προπονητής, Μιχάλης Ιορδανίδης, μίλησε στο «Metropolis 95,5» για τις διαφορές του Δικέφαλου του 1985 με τον σημερινό, στα ρεκόρ που σπάει η ομάδα του Λουτσέσκου και το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει.

Αρχικά για το ντέρμπι την προηγούμενης αγωνιστικής και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με 3-1 είπε: «Δεν υπήρχε ελληνικό στοιχείο, από τον ΠΑΟΚ υπήρχε μόνο ο Πασχαλάκης ενώ από τον Ολυμπιακό μόνο οι Φορτούνης-Χριστοδολούπουλος. Οι ξένοι παίκτες που έχει ο ΠΑΟΚ είναι εγνωσμένης αξίας, είναι πιο ήρεμοι.

Υπάρχουν μεγάλες διαφορές με την ομάδα του 1985, τώρα έχουν προπονητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία, εμείς κάναμε σε ξερό για να μην επιβαρύνουμε την Τούμπα. Το ποδόσφαιρο προχωράει, ο ΠΑΟΚ φέτος διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο και μια ομάδα που δεν της λείπει τίποτα».

Για τα ρεκόρ που σπάει ο ΠΑΟΚ φέτος:
«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με περίπατο τον Ολυμπιακό! Οι παίκτες είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα, είχαν τρομερή αυτοσυγκέντρωση και εμπιστοσύνη στα πόδια τους. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκειά του, το παραδέχθηκε και ο τεχνικός του Ολυμπιακός.

Ο Δικέφαλος είναι πολύ ώριμος για να κάνει το νταμπλ και τώρα μπορεί να ανοίξει και τα φτερά του στην Ευρώπη, να γίνει μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Έχει γίνει και καλός προγραμματισμός τελευταία. Ο ΠΑΟΚ πούλησε τον Πρίγιοβιτς που είναι σχεδόν 30 ετών έναντι 10 εκ. ευρώ και πήρε τον Ακπομ που είναι 23 χρονών.

Βλέπουμε ότι γίνεται η ομάδα πιο νεανική με βλέψεις και στο μέλλον».

Για το αν θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ να παίξει στα προκριματικά του Champions League με αξιώσεις: «Μπορεί για τα προκριματικά να είναι έτοιμος, όμως χρειάζεται διάρκεια. Εδώ πρέπει να δώσουμε εύσημα στο τμήμα σκάουτινγκ, διότι οι παίκτες που ήρθαν τον Γενάρη μπήκαν στο κλίμα της ομάδας πολύ γρήγορα.

Ο ΠΑΟΚ έχει τα εχέγγυα για να παίξει στο Champions League το ερχόμενο καλοκαίρι. Το μέλλον του είναι η Ευρώπη γιατί από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ θα διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ