Κουλούρης: «Σημαντικό το γρήγορο γκολ, σωτήριες οι επεμβάσεις του Μέγερι»

Κουλούρης: «Σημαντικό το γρήγορο γκολ, σωτήριες οι επεμβάσεις του Μέγερι»

Ο επιθετικός του Ατρομήτου μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στο γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι Περιστεριώτες, αλλά και στις επεμβάσεις του Μέγιερι.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο πρωταγωνιστής του Ατρομήτου και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να πάρει τη νίκη στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος σκόραρε το πρώτο γκολ στη νίκη της ομάδας του Περιστερίου με 2-0.

Ο διεθνής στράικερ μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο γρήγορο γκολ που πέτυχε η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, αλλά και στις σωτήριες επεμβάσεις του Μπάλας Μέγιερι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ξέραμε πως θα είναι δύσκολα, όλα τα ματς μακριά από το Περιστέρι έχουν δυσκολία και ιδιαίτερα όταν η αντίπαλο ομάδα θέλει την παραμονή. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, στην αρχή της νέας χρονιάς δεν μπήκαμε καλά, αλλά θέλουμε πλέον να συνεχίσουμε να παίρνουμε νίκες. Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Και το γρήγορο γκολ είναι σημαντικό, και οι επεμβάσεις του Μέγερι και το δεύτερο γκολ του Ουάρντα, συνεχίζουμε όλοι μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ