ΠΑΟΚ: Τελευταία προπόνηση και αναχώρηση

ΠΑΟΚ: Τελευταία προπόνηση και αναχώρηση

Ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει μια τελευταία προπόνηση στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εκτός από την απουσία του Βέρνμπλουμ δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Με μια τελευταία προπόνηση σήμερα το πρωί (θα ξεκινήσει στις 10:30 στη Ν. Μεσημβρία) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την δευτεριάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Το ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα ‘έχει όλα τα όπλα του στη φαρέτρα του εκτός από τον μόνιμο τραυματία Πόντους Βέρνμπλουμ. Για την αυριανή (18/2) αναμέτρηση υπάρχουν σκέψεις από τον προπονητή του Δικεφάλου να γίνει ένα μικρό σε έκταση rotation.

Ο πρώτος υποψήφιος για να πάρει φανέλα βασικού είναι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος που μας έχει δείξει μια πτυχή από το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει αναμένεται να βρεθεί δίπλα στον Μαουρίτσιο. Αυτό σημαίνει πως ο Σάκχοφ θα μείνει στον πάγκο καθώς ο Λουτσέσκου θέλει να τον προφυλάξει από μια πιθανή κίτρινη κάρτα που θα είναι η έβδομη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ