Οπαδοί της Λίνκολν ταξίδεψαν για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Οπαδοί της Λίνκολν ταξίδεψαν για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Οι φίλοι της Αγγλικής ομάδας έκαναν το συγκεκριμένο ταξίδι ώστε να δείξουν την στήριξη τους προς τους «ερυθρόλευκους».

Στην Ελλάδα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια πως οι οπαδοί των συλλόγων έχουν, όπως λέμε, «αδελφοποιηθεί» με άλλες ομάδες και οι μεν στηρίζουν τους δε. Παραδείγματα υπάρχουν και μάλιστα χαρακτηριστικά.

Παναθηναϊκός και Ραπίντ Βιέννης, ΑΕΚ και Μαρσέιγ, ΠΑΟΚ και Παρτιζάν Βελιγραδίου, ενώ τέλος υπάρχει και η πολλή καλή σχέση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα. Όλα αυτά φυσικά είναι στις βάσεις των φανατικών οπαδών της κάθε ομάδας.

Βέβαια σε αυτές τις σχέσεις δεν εμπλέκονται μόνο οι συγκεκριμένοι σύλλογοι. Ο Ολυμπιακός απόψε (19:30) υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε ένα ακόμη ντέρμπι πρωταθλήματος. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι λοιπόν θα ταξιδέψουν οι οπαδοί κάποιας ομάδας με σκοπό να το παρακολουθήσουν.

Όχι, δεν θα είναι οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα. Ποιοι θα είναι όμως; Μα φυσικά οι φίλοι της Λίνκολν! Ναι καλά διαβάσατε. Ο Αγγλικός σύλλογος όπως φαίνεται έχει πολύ καλές σχέσεις με εκείνους των «ερυθρόλευκων», έχοντας «αδελφοποιηθεί» από το 2017. Έτσι λοιπόν κάποιοι φίλαθλοι της Λίνκολν ταξίδεψαν μέχρι την Αθήνα ώστε να παρακολουθήσουν το μεγάλο ντέρμπι.

Φυσικά όλο αυτό δεν έχει να κάνει με τον φανατισμό αλλά με την αγάπη που υπάρχει για το ποδόσφαιρο, πράγμα που μας δείχνει, για άλλη μια φορά, πως στον αθλητισμό δεν υπάρχουν σύνορα.

https://twitter.com/MJ91059748/status/1096772288479936512

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ