Άρης: Με τον κόσμο του για το 4Χ4

Άρης: Με τον κόσμο του για το 4Χ4

Ο Άρης ψάχνει την τετάρτη συνεχόμενη νίκη του στο σημερινό (6 μ.μ) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τη νίκη που θα τον διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θα μειώσει τη διαφορά του από τον Ατρόμητο θέλει ο Άρης στη σημερινή (6 μ.μ) αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Το ενδιαφέρον των οπαδών της ομάδας είναι πολύ μεγάλο και περισσότεροι απο 20.000 αναμένεται να βρεθούν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, με εξαίρεση την αναγκαστική στα αμυντικά χαφ, εκεί όπου τη θέση του τιμωρημένου Σιώπη θα πάρει ενας εκ των Βέλεθ ή Ματιγια. Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας, στο σύστημα 4-2-3-1 με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Τζανακάκης θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Κόρχουτ το αριστερό, ενώ Δεληζησης και Ρόουζ θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Ο Μπάσα θα αγωνιστεί στα αμυντικά χαφ (με παρτενέρ έναν εκ των Βέλεθ η Ματίγια), ο Γκαρσία θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Λάρσον στην αριστερή, και ο Τόνσο πίσω απο τον Ντιγκινί που θα είναι στη κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ