Ρόουζ: «Στον Άρη κάνω το βήμα παραπάνω»

Ρόουζ: «Στον Άρη κάνω το βήμα παραπάνω»

Ενθουσιασμένος με την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Αρη, δηλώνει ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός.

Εντυπωσιασμένος από τα όσα έχει βιώσει ως τώρα στον Άρη, δηλώνει ο  Λίντσεϊ Ρόουζ. Ο Γαλλομαυριτανός στόπερ μίλησε σε εφημερίδα και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον «Θεό του πολέμου» και στους οπαδούς του.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα Real News:

«Νιώθω όμορφα, καθώς βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον που το ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο είναι σε πρώτο πλάνο. Ήταν συνειδητή επιλογή να συνεχίσω στον Άρη, σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και ένα κοινό που την ακολουθεί παντού. Ομολογώ πως είμαι εντυπωσιασμένος από το πάθος και την αγάπη των οπαδών μας, κάτι που δεν το συναντάς εύκολα όχι μόνο στη Σούπερ Λίγκα αλλά και στο εξωτερικό».

Για τους στόχους του: «Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και να εξελίσσομαι όπου κι αν αγωνίζομαι. Και στον Άρη αισθάνομαι ότι κάνω το βήμα παραπάνω, προσθέτοντας παραστάσεις και πείρα. Για την ομάδα μου θα πω ότι βασικός μας στόχος είναι να επιστρέψουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας αυτό, αρκεί να συνεχίσουμε με την ίδια αφοσίωση και την ίδια θέληση για δουλειά και διάκριση. Υπάρχει πολύ ταλέντο και δεν μένει παρά να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι το ίδιο, δίνοντας το 100%. Είμαι αισιόδοξος πως στο τέλος της σεζόν οι κόποι μας θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ