Η 11άδα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ: Οπως με την Ντιναμό

Η 11άδα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ: Οπως με την Ντιναμό

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ακριβώς τους ίδιους παίκτες που ξεκίνησε στο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου. Πάλι δεξιός μπακ ο Μεριά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε την έκπληξη για την 11άδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ποια ήταν η έκπληξη; Αποφάσισε να ξεκινήσει βασικούς ακριβώς τους 11 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε και στο αρχικό σχήμα με την Ντιναμό Κιέβου. Δείχνοντας ότι έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση που είχαν, αλλά και από την προσαρμοστικότητα που έδειξαν κόντρα στους Ουκρανούς.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι στην ΑΕΚ αποτελείται από τους: Σα, Μεριά, Σισέ, Βούκουβιτς, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Καμαρά, Ζιλ, Ποντένσε, Φορτούνης, Χασάν.

Πριν αναχωρήσει η αποστολή των Πειραιωτών για το Γεώργιος Καραϊσκάκης και το παιχνίδι με τους Κιτρινόμαυρους, ο Μαρτίνς έδειξε βίντεο από αγώνες της ΑΕΚ και παράλληλα εξήγησε την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του στο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο Μαρτίνς επέλεξε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τον Γιασίν Μεριά για τη θέση του δεξιού μπακ, αντί του Βασίλη Τοροσίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ