Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για τη Ριζούπολη

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για τη Ριζούπολη

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, έχει κατασταλάξει στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα στο ματς της Ριζούπολης με τους Ολιβέιρα και Λημνιό να παίρνουν φανέλα βασικού.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (18/2, 19:00). Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα διατηρήσει την ίδια 11αδα που είδαμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά θα κάνει κάποιες αλλαγές.

Η πρώτη θα είναι στη μεσαία γραμμή με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα να μπαίνει στη θέση του Σάκχοφ, ενώ η δεύτερη θα είναι στα πλάγια της επίθεσης με τον Δημήτρη Λημνιό να παίρνει τη θέση του Ελ Κανουρί που έχασε αρκετές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει για ένα ακόμα παιχνίδι ο Πασχαλάκης. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιερίνια. Στον άξονα Μαουρίσιο, θα έχει δίπλα του τον Ολιβέιρα, στα άκρα θα ξεκινήσουν οι Ζαμπά και Λημνιός. Στον άξονα και σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Μπίεσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ