Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 1-0

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 1-0

Η ομάδα της Βοιωτίας νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό και παραμένει «ζωντανός» στην μάχη για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Λεβαδειακός πήρε πολύ μεγάλη νίκη επί του Παναιτωλικού με 1-0 και παραμένει «ζωντανός» στην μάχη για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα, καθώς έφτασε τους 16 βαθμούς και κοιτάζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια του για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο», καθώς έμεινε στους 27 βαθμούς.

Οι δύο ομάδες «ταλαιπώρησαν» την μπάλα στα πρώτα 45 λεπτά καθώς οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες. Από την μια πλευρά ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά στο ματς αλλά μετά το δεκάλεπτο ο ρυθμός των φιλοξενούμενων έπεσε. Από την άλλη οι παίκτες του Λεβαδειακού προσπαθούσαν με μακρινές μεταβιβάσεις να βρουν τον Μαρκόβσκι και στις περισσότερες περιπτώσεις οι αμυντικοί του Παναιτωλικού είχαν εύκολη δουλειά. Όπως προαναφέραμε η απόδοση και των δύο ομάδων στα πρώτα 45 λεπτά ήταν κακή και αυτό αν μη τι άλλο «αποτυπώθηκε» στις ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η καλύτερη ευκαιρία ήταν για τον Λεβαδειακό τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Μαρκόβσκι έκανε την προβολή αλλά ο Μιχάι πρόλαβε και απομάκρυνε την μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.

Προβάδισμα Λεβαδειακού με πέναλτι

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να σκοράρει στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, όταν οι Βοιωτοί κέρδισαν πέναλτι σε πέσιμο του Μαρκόβσκι από μαρκάρισμα του Άργκους. Ο Τσαμπούρης ήταν αυτός που εκτέλεσε το πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Υπήρξαν κάποιες διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων για το πέναλτι αλλά ο Παπαπέτρου δεν άλλαξε άποψη.

Ο Λεβαδειακός κέρδισε πολλά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο μετά το γκολ που πέτυχε ο Τσαμπούρης, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν και για δεύτερο γκολ. Ο Λεβαδειακός είχε μάλιστα πολύ καλή ευκαιρία και στο 64’, όταν ο Αντιλέχου σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Παναιτωλικός είχε πάντως μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση στο 91’, όταν ο Μάζουρεκ σούταρε από καλή θέση άουτ.

Το «κλειδί»: Ο Λεβαδειακός κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι. Με βάση την εικόνα που είχαν στο ματς οι δύο ομάδες ήταν δύσκολο να μπει γκολ σε ροή παιχνιδιού.

Το 10άρι: Ο Τσαμπούρης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι την ώρα που η μπάλα ήταν… βαριά, χαρίζοντας μια σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Στον πάγκο: Ο Παναιτωλικός δεν εκμεταλλεύτηκε το δυνατό του ξεκίνημα στο παιχνίδι καθώς η μεσαία γραμμή των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να δημιουργήσει παιχνίδι.

Γιατί κόουτς: Η ομάδα του Αγρινίου δεν μπόρεσε να αντιδράσει μετά το γκολ που δέχθηκε κι αυτό ήταν κάτι που σίγουρα θα πρέπει να απασχολήσει τον Τραϊανό Δέλλα.

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Γκολ: 54’ πεν. Τσαμπούρης

Κίτρινες: 16’ Τσοκάνης, 47’ Άργκους

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Τσαμπούρης, Κονέ, Ζησόπουλος, Στανόγεβιτς (92’ Μητρόπουλος), Νανγκίς, Μαρκόφσκι (90’ Ιωαννίδης), Σαβαντογκό (79’ Μέλεγκ).

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Τσοκάνης, Άργκους, Μιχάι, Λιάβας (46’ Αμαράλ), Τσιγγάρας (71’ Μάζουρεκ), Λουσέρο, Γκούγκα, Μοράρ (45’ Μανά), Μπαΐροβιτς, Ουίλιαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ