Παντελίδης: «Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει αυτός ήταν ο Άρης»

Παντελίδης: «Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει αυτός ήταν ο Άρης»

Οι κίτρινοι άξιζαν τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό.

Την πεποίθηση πως η ομάδα του δικαιούνταν τους τρεις βαθμούς στο ματς με τον Πανιώνιο εξέφρασε ο Σάββας Παντελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός είχε παράπονα από τον διαιτητή Κουτσιαύτη στη φάση του γκολ των φιλοξενούμενων, ενώ αναφέρθηκε και στις αναγκαστικές αλλαγές των Μάρτιν Τόνσο και Γιώργου Δεληζήση.

Η αρχική τοποθέτηση του προπονητή των κίτρινων: «Πανομοιότυπο ματς σε στιγμές με το παιχνίδι στα μέσα Δεκέμβρη με τον Παναιτωλικό, σίγουρα όμως είναι διαφορετική η ομάδα Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει ήταν η ομάδα μου. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Πολύ νωρίς μείναμε με 10, αν και σε φάση πριν την επέμβαση του Μπάσα υπάρχει σοβαρό φάουλ νομίζω, ίσως και κίτρινη. Δεν έχουμε τον απαιτούμενο σεβασμό ως ομάδα με βάση αυτό που είδα σήμερα.

Η ομάδα είναι σε σωστό δρόμο, συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Δεν λέω ότι δεν μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά ήταν ιδιαίτερες οι συνθήκες. Παίξαμε χωρίς κλασικό αμυντικό χαφ για 80 λεπτά και οι αναγκαστικές αλλαγές άλλαξαν τα πλάνα μας. Τα παιδιά ακολούθησαν τις οδηγίες μου, όμως. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η βοήθεια από τον κόσμο. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Χαμηλά το κεφάλι και προχωράμε για το επόμενο ματς».

Για το τι εννοεί πως ο Άρης δεν έχει τον απαιτούμενο σεβασμό: «Νομίζω στο γκολ του Πανιωνίου υπάρχει παράβαση. Ήταν στο τέρμα που είναι πιο κοντά μου και ήμουν σε θέση να δω τη φάση πιο καθαρά».

Για τους τραυματισμούς των Μάρτιν Τόνσο και Γιώργου Δεληζήση: «Ο Τόνσο νομίζω έχει σφίξιμο στη γάμπα του, από την υπερπροσπάθεια έπαθε κράμπες, έπαιζε σε άλλη θέση. Ο Δεληζήσης έχει ένα πρόβλημα νομίζω και θα το δούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ