Η αγκαλιά του Μαρινάκη στον Μαρτίνς (pic)

Η αγκαλιά του Μαρινάκη στον Μαρτίνς (pic)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού αγκάλιασε τον Πέδρο Μαρτίνς στα αποδυτήρια, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μία ακόμα φορά τη στήριξή του στον Πορτογάλο τεχνικό.

Χάρμα οφθαλμών ήταν ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, με τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να γυρίζουν τούμπα το παιχνίδι και να παίρνουν τη νίκη με 4-1. Οι Ερυθρόλευκοι με καταπληκτικό ποδόσφαιρο διέσυραν την ΑΕΚ και γέμισαν με χαρά και ικανοποίηση τους οπαδούς τους που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όπως ενημερωθήκατε από το «10.gr», μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του.  Ο ηγέτης του Ολυμπιακού μάλιστα αγκάλιασε τον Πέδρο Μαρτίνς, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμα φορά τη στήριξή του στον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε το στιγμιότυπο, με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών να είναι εμφανώς χαρούμενος και ικανοποιημένος για την απόδοση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο και φυσικά για την σπουδαία νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά και όλοι μαζί παλεύουν για να οδηγήσουν την ομάδα σε νέες επιτυχίες. Το κλίμα στο εσωτερικό του συλλόγου είναι εξαιρετικό και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την αγκαλιά του Μαρινάκη στον Μαρτίνς.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ