Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης (4-1) έχοντας πολύ κακή εικόνα στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού.

Αναλυτικά η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

Βασίλης Μπάρκας: Φέρει ευθύνη στα 2 γκολ του Καμαρά και του Χασάν. Δεν ήταν σε καλή βραδιά και δεν αντέδρασε όταν και όπως έπρεπε. Κακή βραδιά.

Ροντρίγκο Γκάλο: Μετά το πρώτο πολύ καλό ημίχρονο, ήρθε η κούραση και η καθίζηση. Δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις στο β’.

Μάριος Οικονόμου: Όσο καλός και ψύχραιμος ήταν στο πρώτο 45λεπτο, τόσο άψυχος και δίχως καθαρό μυαλό ήταν στο δεύτερο ημίχρονο.

Ούρος Τσόσιτς: Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο… Κατάφερε να μην είναι καλός ούτε όταν όλη η ΑΕΚ έδειχνε ψυχραιμία και συνοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο μια από τα… ίδια

Μιχάλης Μπακάκης: Είχε πολλά προβλήματα και ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον Ποντένσε. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχε πολλά προβλήματα.

Αντρέ Σιμόες: Πολλή δύναμη και ψυχή στα πρώτα λεπτά του ματς. Κέρδισε μάχες και μπάλες. Στην επανάληψη δεν έδωσε βοήθειες και έχει κακή αντίδραση στο δεύτερο γκολ του ΟΣΦΠ με την χαμένη μπαλιά και το φάουλ που δεν…. Κατάφερε να κάνει στον Φορτούνη.

Αλεφ: Κυκλοφόρησε την μπάλα σωστά και με ηρεμία στο πρώτο δύσκολο ημίχρονο. Στην επανάληψη ήταν κακός μα πρωτίστως κουρασμένος.

Πέτρος Μάνταλος: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός με βοήθειες στην πλευρά του προς τον Μπακάκη. Με τον Μεριά είχε καλές στιγμές αριστερά και βοηθούσε στην κυκλοφορία και το πρέσινγκ. Άγγιξε δύο φορές το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ήταν μέρος της καθίζησης.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Εδωσε βοήθειες στο πρέσινγκ στο πρώτο ημίχρονο. Έπαιξε δεξιά και δημιούργησε προβλήματα στα στόπερ του Ολυμπιακού και από ένα τέτοιο κατάφερε να φτιάξει το 0-1. Στην επανάληψη κουράστηκε και έγινε πρώτη αλλαγή έστω και αργά…

Μάρκο Λιβάγια: Πολύτιμος στο α’ ημίχρονο ο Κροάτης. Έκανε πολλή δουλειά, χάλασε το μυαλό της άμυνας του Ολυμπιακού και ήταν ο παίκτης που ακουμπούσε η ΑΕΚ. Στην επανάληψη… χάθηκε στη μετριότητα της ΑΕΚ.

Εζεκίελ Πόνσε: Μια φάση έπρεπε να κάνει γκολ στο πρώτο 45λεπτο και έκανε τη δουλειά του. Βοήθησε αρκετά στην πίεση του α’ ημιχρόνου, αλλά στο β’ ημίχρονο εξαφανίστηκε.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Τάσος Μπακασέτας: Πέρασε ως πρώτη αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσε μάχες, αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει όταν όλη η ΑΕΚ ήταν πίσω.

Κώστας Γαλανόπουλος: Μπήκε να δώσει ανάσες και πνευμόνια στον άξονα, αλλά με μικρή βοήθεια.

Χρήστος Αλμπάνης: Πέρασε στο τέλος στο ματς, δίχως να μπορεί να κάνει πολλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ