Φορτούνης: «Θέλαμε να νικήσουμε για τον κόσμο και για τον πρόεδρό μας»

Φορτούνης: «Θέλαμε να νικήσουμε για τον κόσμο και για τον πρόεδρό μας»

Μεγάλη ήταν η επιθυμία για νίκη στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στις τάξεις των Ερυθρόλευκων σύμφωνα με τον ηγέτη της ομάδας Κώστα Φορτούνη, που αφιέρωσε την «4άρα» στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη ρεβάνς με την Ντιναμό Κιέβου

Ο εκ των πρωταγωνιστών στην εμφατική νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ (4-1), Κώστας Φορτούνης, σχολίασε το ντέρμπι κόντρα στην Ένωση αποδεχόμενος ότι η ομάδα του Πειραιά έκανε ένα κακό ημίχρονο, αλλά άλλαξε αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια και κυριάρχησε. Τόνισε ότι όλοι στον Πειραιά ήθελαν τη νίκη για τον κόσμο της ομάδας, αλλά και για τον διοικητικό της ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Έλληνας επιτελικός μέσος αφιέρωσε τη νίκη στον μεγάλο άτυχο της βραδιάς Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αποκάλυψε τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, με τους πιο παλιούς να παίρνουν τον λόγο, ενώ για τη ρεβάνς με την Ντιναμό στην Ουκρανία, ανέφερε ότι η νίκη στο ντέρμπι δίνει ώθηση για την πολυπόθητη πρόκριση!

Αναλυτικά ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων και σκόρερ δύο τερμάτων στο ντέρμπι, ανέφερε τα εξής:

«Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ από την πλευρά μου. Μακάρι να συνεχίσω να βάλω και άλλα γκολ και να κάνω χαρούμενους και τους οπαδούς μας».

Για την διαφορά απόδοσης στα δύο ημίχρονα: «Ήμασταν πάρα πολύ κακοί στο πρώτο και αλλάξαμε πάρα πολλά στο δεύτερο. Παίξαμε το παιχνίδι που παίζαμε πάντα με κάτω την μπάλα και πίεση στον αντίπαλο. Στο πρώτο ήμασταν κακοί, δεχθήκαμε ένα γκολ με λάθος αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο πιέσαμε και φτάσαμε στη νίκη. Υπήρχαν παιχνίδια όπως με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που έπρεπε να κερδίσουμε εδώ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να κερδίσουμε για τον κόσμο και για τον πρόεδρό μας που το ήθελε τόσο πολύ και μας το είχε πει».

Για το που αφιερώνει τη νίκη: «Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον Λάζαρο που τραυματίστηκε και μακάρι να μην έχει κάτι σοβαρό».

Για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό: «Η σημερινή νίκη μας έδωσε ώθηση και για την ρεβάνς στην Ουκρανία και μακάρι να περάσουμε για να πάρουμε βαθμούς και για την Ελλάδα».

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Μιλήσαμε όλοι σαν ομάδα, κυρίως οι πιο παλιοί. Είπαμε πως δεν γίνεται να βγούμε πάλι με αυτή την εικόνα. Ήμασταν πολύ κακοί στο πρώτο. Στο δεύτερο βγήκαμε αλλαγμένοι, μας βοήθησαν και οι αλλαγές ο Τοροσίδης και ο Λάζαρος και πήραμε τη νίκη. Τα δύο τελευταία αποτελέσματα μας πήραν ψυχολογικά από κάτω και αυτό το έδειξε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα. Δεν είχαμε κυκλοφορία και ήμασταν κακοί. Στο δεύτερο τα αλλάξαμε όλα και είναι και δουλειά του προπονητή που μας είπε να βγούμε να παίξουμε την μπάλα μας και το κάναμε και κερδίσαμε».

Για το αν φοβήθηκε κάπου στο ματς: «Σε κάποιες φάσεις που πήγε η ΑΕΚ να κάνει το 0-2 ψιλοφοβηθήκαμε, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, στους παίκτες και τον προπονητή και περίμενα να πάμε στα αποδυτήρια να μας μιλήσει και να αλλάξουμε την εικόνα μας όπως και έγινε».

Για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα: «Σε παίρνει κάτω ψυχολογικά, αλλά εκεί πρέπει να φανείς δυνατός και να δείξεις πως είσαι μια πολύ καλή ομάδα που παίζει την καλύτερη μπάλα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν η ομάδα που θέλαμε, αλλά συνεχίζουμε».

Για το γκολ που έβαλε και ήταν ίδιο με αυτό που έχασε με Ντιναμό: «Το έχασα την Πέμπτη και το έβαλα σήμερα. Χαίρομαι το ποδόσφαιρο και μου βγαίνει και στο γήπεδο».

Για τη ρεβάνς στο Κίεβο: «Σίγουρα για εμάς είναι μεγάλη πρόκληση. Ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε να σκοράρουμε για να πάρουμε τη νίκη. Αρχικά θα πρέπει να προσέξουμε και να χτυπήσουμε στην κόντρα επίθεση και μετά όσο περνάει η ώρα θα πρέπει να πάρουμε την κατοχή της μπάλας και να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ