Άλτμαν: «Λες κάποτε θα τελειώσει»

Άλτμαν: «Λες κάποτε θα τελειώσει»

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο γκολ επί του Αστέρα Τρίπολης, στο μεγάλο διάστημα απουσίας του και στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο μπάσκετ…

Το γκολ που σημείωσε ο Όμρι Άλτμαν ήταν κάτι που ο ίδιος τόνισε ότι το ονειρευόταν όλο αυτό το διάστημα της αποχής του από τη δράση. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός αρχίζει πλέον να βρίσκει το χαμόγελό του κι αναφέρθηκε στο τέρμα επί του Αστέρα Τρίπολης, στο πως ένιωθε όταν ήταν εκτός αγώνων, αλλά και στον πρόσφατο ημιτελικό του κυπέλλου στο μπάσκετ… Αναλυτικά οι δηλώσεις του:>

-Για την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα και το πρώτο γκολ έπειτα από 13 μήνες:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ. Ηταν πολύ σημαντικό να νικήσουμε. Δεν είμαστε στην καλύτερή μας περίοδο, αλλά πρέπει στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να πάρουμε κι εκεί τους τρεις βαθμούς».

-Για το τι σήμαινε για τον ίδιο το γκολ:

«Είναι πολύ σημαντική αυτή η στιγμή για μένα, για την οικογένειά μου. Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή, κάθε βράδυ που πήγαινα για ύπνο, έχοντας βάλει πάγο στο γόνατό μου. Και λες στον εαυτό σου «θα τελειώσει όλο αυτό, κάποια στιγμή θα τελειώσει».

-Για την αφιέρωσή στους φυσιοθεραπευτές:

«Αυτά τα παιδιά ήταν μαζί μου, ήταν διαθέσιμοι για μένα 24 ώρες το 24ωρο, για μήνες. Είναι 100% αφιερωμένο σε αυτούς, γιατί εκείνοι με έκαναν καλά. Μου έδιναν δύναμη και κουράγιο όταν ήμουν στεναχωρημένος με αυτή την κατάσταση και μου έφτιαχναν την ψυχολογία».

-Για την ομάδα:

«Στα προηγούμενα παιχνίδια, είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν τα τελειώναμε. Αυτή τη φορά θα έπρεπε να «σκοτώσουμε» το ματς μετά το γκολ που πετύχαμε νωρίς. Το κάναμε δύσκολο πάλι, γιατί χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά παίξαμε σωστά για να κρατήσουμε το προβάδισμα. Η νίκη θα μας δώσει αυτοπεποίθηση».

-Για την απόφαση του μπασκετικού Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το γήπεδο:

«Ηταν κάτι αντιαθλητικό. Ακόμη κι αν υπάρχουν παράπονα για λάθη διαιτητών, το να αποσύρεσαι από το παιχνίδι, δείχνει έλλειψη σεβασμού προς το άθλημα. Δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό το πράγμα. Για το δικό μας ντέρμπι δεν έχω πρόβλημα. Αν νικάμε, ας φύγουν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ