Φόβοι για ρήξη χιαστού του Λάζαρου

Φόβοι για ρήξη χιαστού του Λάζαρου

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με την ΑΕΚ και υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού – Υποβλήθηκε σε μαγνητική, την Δευτέρα τα αποτελέσματα.

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ (4-1) επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου τραυματίστηκε στο γόνατο και υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού. Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου και περιμένει τις εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του έμπειρου εξτρέμ.

Ο «ερυθρόλευκος» άσος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και την Δευτέρα θα βγουν τα αποτελέσματα. Ο τραυματισμός του φαίνεται σοβαρός, ωστόσο, οι γιατροί του Ολυμπιακού θα έχουν σαφή εικόνα για το μέγεθος του προβλήματος μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι, ο Λάζαρος θα μείνει εκτός δράσεις για αρκετούς μήνες, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν. Ο 32χρονος στάθηκε άτυχος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον σοβαρό τραυματισμό του να επισκιάζει τον θρίαμβο του Ολυμπιακού.

Πλέον, άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής και εύχονται να μην έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ