ΑΕΚ: Μια κακή χρονιά μπορεί να γίνει… καταστροφική

ΑΕΚ: Μια κακή χρονιά μπορεί να γίνει… καταστροφική

Η επόμενη ημέρα μετά από μια βαριά ήττα της ΑΕΚ και τι… έχει μπροστά της.

Ο Μανόλο Χιμένεθ το είχε πει εξ’ αρχής. Μαγικό ραβδάκι δεν έχει για να αλλάξει ότι δεν ήταν καλώς καμωμένο από το καλοκαίρι μέχρι την ημέρα που επέστρεψε.

Το μόνο που μπορεί και το έχει αποδείξει είναι να… καμουφλάρει τα κενά του ρόστερ και τα προβλήματα της ΑΕΚ. Χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη όμως παρότι με τις κινήσεις του κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο και να κάνει το καλύτερο ημίχρονο της ΑΕΚ ever στο Καραϊσκάκη, η καθίζηση στο β’ ημίχρονο τον βαραίνει.

Άργησε να αντιδράσει όπως έπρεπε και ακόμη και τα πρόσωπα που έβαλε ήταν μάλλον λάθος επιλογές. Διότι δύο παίκτες που τις προηγούμενες ημέρες «έβγαινε» προς τα έξω ότι είναι πιθανότατα βασικοί (Κρίστιτσιτς-Μπογέ) δεν έπαιξαν δευτερόλεπτο! Και ειδικά όταν η ΑΕΚ τους χρειάστηκε στο δύσκολο δεύτερο ημίχρονο.

Όμως ότι έγινε… έγινε και το 4-1 είναι ιστορία. Η ΑΕΚ πρέπει να κοιτάξει την μεγάλη εικόνα με τα προβλήματα της και πως μπορεί να πορευτεί μέχρι τέλους στην σεζόν.

Η χρονιά είναι κακή. Το -17 από την κορυφή και το -8 από τη δεύτερη θέση δεν αρμόζουν σε μια πρωταθλήτρια. Μπορεί όμως να γίνει και καταστροφική. Αν δεν διεκδικήσει-κατακτήσει το Κύπελλο, αν χάσει και την 3η θέση από τον Ατρόμητο που είναι ένα βαθμό πίσω. Οπότε αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα ότι η ΑΕΚ έχει να χάσει πολλά μέχρι τέλους και να κερδίσει λίγα.

Ο Μανόλο τα… έριξε στην φυσική κατάσταση και στο πόσο έχουν προετοιμαστεί οι ποδοσφαιριστές του χθες. Με τις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου. Μπορεί να έχει δίκιο, μπορεί να έχει και άδικο.

Περισσότερο προς το δίκιο πάω, αλλά ξέρει τα δεδομένα. Και έπρεπε να προσαρμοστεί. Και αυτό πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα. Στις 26 του μήνα παίζει στο ΟΑΚΑ την πρόκριση με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο και τέσσερις ημέρες μετά πάει στο Χαριλάου και μετά από μία εβδομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Αυτά έχει στο μυαλό της από εδώ και πέρα και πως θα καλύψει τα προβλήματα της. Σε άμυνα κυρίως, εκεί που… πελαγοδρομεί όταν λείπει ο Χουλτ και ο Τσιγκρίνσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ