Μαρτίνς: «Σας πιστεύω, θα τους πατήσετε»

Μαρτίνς: «Σας πιστεύω, θα τους πατήσετε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης στο ημίχρονο, ζητώντας από τους παίκτες του να δώσουν το 100% για να πάρουν τη νίκη

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο χθεσινό ντέρμπι στο Καραϊσκάκη με 4-1 πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος. Το τέλος του πρώτου 45λεπτου βρήκε τους ερυθρόλευκους πίσω στο σκορ καθώς η Ένωση είχε προηγηθεί με το γκολ του Πόνσε στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών στα αποδυτήρια και αν κρίνει κάποιος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, τα κατάφερε.

«Δεν σας αναγνωρίζω, λες και δεν είστε εσείς. Δεν σας αναγνωρίζω στο γήπεδο. Λες και δεν είστε εσείς. Δεν το καταλαβαίνω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι παίζουμε με αυτόν τον τρόπο. Θέλω να ξέρετε ότι σας εμπιστεύομαι. Και είμαι σίγουρος για εσάς.

Φτάνει μόνο να μου κάνετε μια χάρη. Να μου δείξετε τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας. Δεν με νοιάζει τι έγινε ως εδώ, ούτε αν χάνουμε. Αν είστε αυτοί που μπορείτε στο δεύτερο ημίχρονο σας λέω με σιγουριά θα τους πατήσετε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ