Με Ολιβέιρα το πλάνο νίκης του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη

Με Ολιβέιρα το πλάνο νίκης του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη

Ο Δικέφαλος χρειάζεται άλλες επτά νίκες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και θέλει η πρώτη από αυτές να είναι σήμερα (18/2) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (18/2) στις 19:00 στη Ριζούπολη τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνη και θέλει άλλη μια νίκη για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.  Ο Δικέφαλος μετράει 18 νίκες και δύο ισοπαλίες στις 20 πρώτες αγωνιστικές και πλέον χρειάζεται άλλα 7 τρίποντα στις 10 τελευταίες στροφές της Super League για να κατακτήσει και μαθηματικό το πρωτάθλημα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό (18/2) παιχνίδι τον τιμωρημένο Γιαννούλη, τον τραυματία Βέρνμπλουμ και τον ανέτοιμο Κάνιας. Στην αποστολή έχει πάρει 18 παίκτες. Αυτοί είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Εκτός έμειναν οι Μαλεζάς, Χατσερίντι, Τόσκα, Μίσιτς,  Καρέλης, Λύρατζης, Μπαλογιάννης, Γλύκος και Σιαμπάνης. Ο Λουτσέσκου φαίνεται ότι θα ξεκινήσει βασικό απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης τον Σέρτζιο Ολιβέιρα στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Μαουρίσιο.

Επίσης καθώς δεν είναι 100% έτοιμος ο Ελ Καντουρί (παρότι μπήκε στην αποστολή) μάλλον θα παίξει αριστερά στην επίθεση ο Λέο Ζαμπά και δεξιά θα είναι ο Λημνιός. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι της 11άδας είναι σίγουροι: ο Πασχαλάκη θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μάτος (δεξιά), Βιεϊρίνια (αριστερά), Βαρέλα και Κρέσπο στην άμυνα και ο Μπίσεσβαρ μπροστά από τους χαφ και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Άκπομ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ