Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από τη Ριζούπολη κερδίζοντας με 5-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στη φετινή Super League. Ο ουραγός Απόλλωνας Σμύρνης δεν ήταν δυνατόν να τον σταματήσει, καθώς ο Δικέφαλος επιβλήθηκε με 5-1 μέσα στη Ριζούπολη και πλέον χρειάζεται άλλες έξι νίκες στα εννιά τελευταία ματς για να πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικός και καθάρισε από το πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι όταν προηγήθηκε με 2-0 με γκολ του Πέλκα (3’) και του Ολιβέιρα (9’). Έως το ημίχρονο ο Μπίσεσβαρ (33’) έκανε το 3-0, ο Απόλλωνας μείωσε σε 3-1 με τον Ντούρσο στο 64’, αλλά οι άλλα δύο γκολ από τους Σφιντέρσκι (78’) και Ενρίκε (89’) που μπήκαν αλλαγή διαμόρφωσαν το τελικό 5-1.

Πασχαλάκης: Δε χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές. Στις τελικές του Απόλλωνα που βρήκαν εστία ήταν στη σωστή θέση για να αποσοβήσει τον κίνδυνο, εκτός από το γκολ που αδράνησε όλη η άμυνα.

Βαρέλα: Δεν αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες από τους επιθετικούς του Απόλλωνα. Ήταν σταθερός και είχε σωστές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε, εκτός από τη φάση του γκολ.

Κρέσπο: Άλλο ένα καλό και αλάνθαστο παιχνίδι από τον Ισπανό, ο οποίος φέτος κάνει την καλύτερη χρονιά του από το 2016 που ήρθε στον ΠΑΟΚ.

Βιεϊρίνια: Έβαλε την υπογραφή του στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ με την εξαιρετική ασίστ στον Πέλκα. Διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας μετρώντας τρία γκολ και μια ασίστ τον τελευταίο καιρό.

Μάτος: Δε χρειάστηκε να κάνει κάτι ιδιαίτερο, αλλά ήταν θετικός και έβγαλε καλές συνεργασίες με τον Λημνιό. Είναι ανεβασμένος μέσα στο 2019.

Μαουρίσιο: Ήταν και πάλι άρχοντας στη μεσαία γραμμή. Έκανε καλή εμφάνιση και μοίρασε ωραία το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Είναι ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό.

Ολιβέιρα: Είναι ξεκάθαρο ότι ξέρει 100 κιλά μπάλα! Έβαλε μια γκολάρα με το αριστερό, αλλά περισσότερο έδειξε ότι είναι ένας χαφ που και τρέχει και μοιράζει παιχνίδι και δημιουργεί και εκτελεί. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένα σύγχρονος «box to box» μέσος.

Πέλκας: Χωρίς να φανεί ιδιαίτερα ήταν πολύ καλός και ουσιαστικός. Έβαλε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ με κεφαλιά, έβγαλε μια εξαιρετική πάσα στον Λημνιό για να γίνει η φάση του 3ου γκολ και γενικά δεν ταλαιπώρησε πολύ την μπάλα.

Μπίσεσβαρ: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ακόμη και όταν δεν πιάνει τοπ απόδοση. Έβαλε άλλο ένα γκολ και ταλαιπώρησε την άμυνα του Απόλλωνα με τις κινήσεις του και τις εμπνεύσεις του.

Λημνιός: Είχε πολύ καλές επελάσεις από τη δεξιά πλευρά και έβγαλε μια ωραία ασίστ στον Μπίσεσβαρ στο 3ο γκολ του ΠΑΟΚ. Δείχνει ότι διαθέτει φοβερά στοιχεία και ακόμη δεν έχει κλείσει καν τα 21 του.

Άκπομ: Δεν τροφοδοτήθηκε τόσο αλλά είχε θετική παρουσία. Με αυτόν στη σύνθεσή του ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει μεγάλη ταχύτητα και είναι ακόμη πιο πιεστικός στις αντίπαλες άμυνες.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Σφιντέρσκι: Μπήκε στο 76’ στη θέση του Μπίσεσβαρ και στο 78’ έβαλε γκολ! Δείχνει ότι έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίκτυα.

Ενρίκε: Μπήκε στο 81’ στη θέση Άκπομ και στο 89’ πέτυχε γκολ! Έδειξε ότι το ήθελε πολύ καθώς το πανηγύρισε έξαλα!

Ζαμπά: Μπήκε στο 85’ στη θέση του Λημνιού και έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ